AMD Ryzen 3 2200G Sisteme voltajsız overclock yapmak

İşlemci AMD Ryzen 3 2200G 3.5/3.7GHz.Ekran kartı Sapphire Radeon RX 5500 XT Pulse OC 4 GB. BIOS'dan CPU'yu 3.7 GHz'ye çıkartmak istiyorum ama voltaj konusunu anlamıyorum aptala anlatır gibi anlatan site var mı ya da kendi voltaj değerleri falan. Ekran kartını da MSI Afterburner ile OC yapmak istiyorum.

Konu dışı fakat ne kadar dar boğaza uğruyorsun veya oluyor mu?

Hocam daha almadım sistemi siz sistem toplayacak mısınız?

İşlemciye voltajsız OC istiyorsan manuel olarak sabitlemen lazım yoksa anakart otomatik olarak dayar voltajı. Bu işlere ilgin varsa ve İngilizce biliyorsan birkaç güne işi kavrarsın.

Hocam zaten manuel ayarlayacağım anakart kendisi voltajını ayarlar mı? Yani kaydedip BIOS'dan çıkarsam. Ekran kartına gelirsek aynı şekide MSI Afterburner'la voltajsız olur mu?

AMD Ryzen 3 2200G vs AMD Ryzen 3 3300X : Aralarındaki fark nedir? hocam bu siteden 2200 g ile 3300 X'e bakabilirsin 2200 g 3300'ü ezip geçmiş. Ekran kartını ne zaman ve nereden alacaksın istersen link atabilirim ucuzundan.

MediaMarkt'dan alacağım 1 Haziran'da açılıyormuş evimin yakınlarında var elden alacağım.
AMD Ryzen 3 2200G vs AMD Ryzen 3 3300X : Aralarındaki fark nedir? hocam bu siteden 2200 g ile 3300 X'e bakabilirsin 2200 g 3300'ü ezip geçmiş. Ekran kartını ne zaman ve nerden alacaksın istersen link atabilirim ucuzundan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda durum böyle değil pratikte farklı

Yahu güldürmeyin 2200G 3300X'in getir götürünü bile yapamaz, oyunlarda 1600 AF'den daha iyi sonuç veren bir işlemciden bahsediyoruz. 2200G çöpünü almayın darboğaz yapar. Voltajsız overclock bir şeye benzemez.

Düzgün konuş ve iyi oku ben 2200G'yi savunmadım ve eski sisteminde zaten var aldı ise idare etsin biraz beni daha da iyi R3 3300X'den daha iyi bir şey alayım diye soru sordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı