- Makaleler
- 1
Pekala karar sizin. Parçaları yalnızca 1 ay kullandım.Fazla değil mi? İşlemcinin 0'ı 600 TL, RAM 550 TL, anakart 400 TL. 200 TL daha koyar 0'ını alırım daha mantıklı bence.
Pekala karar sizin. Parçaları yalnızca 1 ay kullandım.Fazla değil mi? İşlemcinin 0'ı 600 TL, RAM 550 TL, anakart 400 TL. 200 TL daha koyar 0'ını alırım daha mantıklı bence.
İsterseniz 1 gün kullanın, hiç kullanmayın fark etmez. Şahsen kendi adıma faturalı olmayan bir şey için 200 TL az ödemek için 2. el kullanmam. Ki iyi piyasa araştırmasıyla o farkı 100 TL'ye bile indirebiliriz.Pekala karar sizin. Parçaları yalnızca 1 ay kullandım.
İsterseniz 1 gün kullanın, hiç kullanmayın fark etmez. Şahsen kendi adıma faturalı olmayan bir şey için 200 TL az ödemek için 2. el kullanmam. Ki iyi piyasa araştırmasıyla o farkı 100 TL'ye bile indirebiliriz.
Pekala karar sizin.
EvetHala satılık mı.
2600İşlemci anakart ram bellek ve ekran kartı için en son ne kadara satıyorsunuz?
Kalsın iyi satışlar. Pahalıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.