AMD Ryzen 3 2200G ve RX 570 Sistem toplama

keremsönmz

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, bu sistem ile performans sorunu yaşar mıyım?
Parçalar:
  • -AMD RYZEN 3 2200G
  • -ASUS B450M-K
  • - Cooler Master MasterBox Lite 5 MCW-L5S3-KWNA50 80+ 500W USB 3.0 Pencereli Mid-Tower Kasa
  • -Apacer Panther 16GB DDR4 2400Mhz CL16 (1x16GB)
  • -120 GB SSD ve 1TB HDD var
  • -MSI RX 570 Armor 8GB OC GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle MSI Armor yerine Sapphire Nitro+ almanı öneririm. Sapphire Pulse da tercih edilebilir. Ben şu an bu sistemin neredeyse aynısını kullanıyorum ama RAM'inizi kesinlikle Dual Kit almanızı öneririm. Single Channel RAM'ler den biraz daha iyi performans almanızı sağlar. En önemlilerinden biri de işlemci. 8G Ekran kartı alacaksınız. Pekala iyi bir seçim yaptınız fakat işlemcinizi biraz daha yükseltin. Ryzen 5 2600 benim şu anda piyasada en tercih edilebilir olarak gördüğüm işlemcilerden birisidir. Uzun yıllar yeterli olacağını düşünüyorum. Ekran kartını yakın zamanda geliştirmeyecekseniz Ryzen 7 işlemcilere şu anlık gerek yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mümkünse işlemci konusunda bütçeni zorlayabilirsek 2300X veya 2600 öneririm. APU olması ve 1300X muadili olması falan biraz ilgi çekici gelebilir ancak bana göre iyi değil. RX 570'i tam anlamıyla besleyemeyecek illaki. Ayrıca OC konusunda potansiyeli çok sınırlı.

Mümkünse işlemci konusunda bütçeni zorlayabilirsek 2300X veya 2600 öneririm. APU olması ve 1300X muadili olması falan biraz ilgi çekici gelebilir ancak bana göre iyi değil. RX 570'i tam anlamıyla besleyemeyecek illaki. Ayrıca OC konusunda potansiyeli çok sınırlı.
OC yapmak istemiyorum zaten de 2300X stoklarda yok

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı