@Kayseri Mantısı'nin atmış olduğu sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Parçaları oldukça yerinde tercih etmiş. O bütçeye alınabilecek en iyi sistem.
@KaraThrace Gelecekte ciddi bir yükseltme yapacağını sanmam. Attığınız kasayı hiç almasın zaten aşırı kalitesiz bir güç kaynağı ve kasa. O güç kaynağına güven olmaz sistemi yakabilir o güç kaynağı. Onu alan pişman almayın aldırmayın!
Konuyu uzatmanızda bir sakınca yok. Özelden yardım etmeyi doğru bulmuyorum başka biri bir sorunla karşılaştığında bu konuda çözebilmesi için burada çözelim.
O bütçeye 500 W 80+ kaliteli High Power PSU almak varken neden kalitesiz Power Boost PSU alsın? Geleceğe dönük falanda olmuyor ayrıca. Siz arkadaşa geleceğe dönük olması için o PSU'yu önermiş olabilirsiniz fakat o PSU kalitesiz, sahte 80+ sertifikası kullanıyor. Sırf geleceğe dönük olsun diye arkadaş sisteminden olsun ister misiniz?
@KaraThrace gelecekte ciddi bir yükseltme yapacağını sanmam. Attığınız kasayı hiç almasın zaten aşırı kalitesiz bir güç kaynağı ve kasa. O güç kaynağına güven olmaz sistemi yakabilir o güç kaynağı. Onu alan pişman almayın aldırmayın!
Konuyu uzatmanızda bir sakınca yok. Özelden yardım etmeyi doğru bulmuyorum başka biri bir sorunla karşılaştığında bu konuda çözebilmesi için burada çözelim.
@Kayseri Mantısı nin sistemi mükemmel, SSD olarak WD Blue veya HyperX Fury tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Güç kaynağını yükseltmek isterseniz de 600W olanından alabilirsiniz.
Abicim Abdullah Hacıgül'ün bu sahte sertifika safsatası hakkında söylediklerini araştırabilirsiniz sonra internetten de dedikleri doğru mu verdiği bilgilerin kaynağı nedir araştırabilirsiniz. Sahte sertifika diye bir şey mi olur? Muz Cumhuriyeti değil burası.