AMD Ryzen 3 3100 sisteme kasa önerisi

@Kayseri Mantısı'nin atmış olduğu sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Parçaları oldukça yerinde tercih etmiş. O bütçeye alınabilecek en iyi sistem.
Sistem iyi ama PSU gelecek için zayıf kalabilir. Almışken 650W PSU öneririm.

650W 80+ PSU ile birlikte 800 Tl oluyor bu kasa bir düşün bence.

Sistem iyi ama PSU gelecek için zayıf kalabilir. Almışken 650W PSU öneririm.

650W 80+ PSU ile birlikte 800 Tl oluyor bu kasa bir düşün bence.
Power Boost PSU mu önerdiniz az önce? Peki hocam. 80 plus yazıyor yeğenim çok iyi kaliteli PSU (!)

Karar vermek çok basit benim topladığımı alın. Sizin attığınız sistemden daha güçlü bir ekran kartı koydum. Ayrıca kalitesiz bir sistem de değil.

Instagram verebilir misiniz soracak şeylerim var konuyu uzatmayım.
Power Boost PSU mu önerdiniz az önce? Peki hocam. 80 Plus yazıyor yeğenim çok iyi kaliteli PSU (!)

Power Boost kötü markamı bilmediğim için soruyorum.

@KaraThrace Gelecekte ciddi bir yükseltme yapacağını sanmam. Attığınız kasayı hiç almasın zaten aşırı kalitesiz bir güç kaynağı ve kasa. O güç kaynağına güven olmaz sistemi yakabilir o güç kaynağı. Onu alan pişman almayın aldırmayın!

Konuyu uzatmanızda bir sakınca yok. Özelden yardım etmeyi doğru bulmuyorum başka biri bir sorunla karşılaştığında bu konuda çözebilmesi için burada çözelim.

Power Boost kötü marka mı? Bilmediğim için soruyorum.

Berbat bir marka sakın tercih etmeyin.

Corsair al demeyi ben de bilirdim kardeşim adamın bütçesi belli. 20k bütçem var desin ha derim Corsair al diye..
O bütçeye 500 W 80+ kaliteli High Power PSU almak varken neden kalitesiz Power Boost PSU alsın? Geleceğe dönük falanda olmuyor ayrıca. Siz arkadaşa geleceğe dönük olması için o PSU'yu önermiş olabilirsiniz fakat o PSU kalitesiz, sahte 80+ sertifikası kullanıyor. Sırf geleceğe dönük olsun diye arkadaş sisteminden olsun ister misiniz?

@KaraThrace gelecekte ciddi bir yükseltme yapacağını sanmam. Attığınız kasayı hiç almasın zaten aşırı kalitesiz bir güç kaynağı ve kasa. O güç kaynağına güven olmaz sistemi yakabilir o güç kaynağı. Onu alan pişman almayın aldırmayın!

Konuyu uzatmanızda bir sakınca yok. Özelden yardım etmeyi doğru bulmuyorum başka biri bir sorunla karşılaştığında bu konuda çözebilmesi için burada çözelim.

Berbat bir marka sakın tercih etmeyin.

Size çok teşekkür ederim darboğaz denilen olay olmaz değil mi kesin alıyorum o zaman.

Power Boost kötü markamı bilmediğim için soruyorum.

@Kayseri Mantısı nin sistemi mükemmel, SSD olarak WD Blue veya HyperX Fury tercih ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Güç kaynağını yükseltmek isterseniz de 600W olanından alabilirsiniz.

Power Boost markasından da hiçbir şey almayın.

Abicim Abdullah Hacıgül'ün bu sahte sertifika safsatası hakkında söylediklerini araştırabilirsiniz sonra internetten de dedikleri doğru mu verdiği bilgilerin kaynağı nedir araştırabilirsiniz. Sahte sertifika diye bir şey mi olur? Muz Cumhuriyeti değil burası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı