AMD Ryzen 3 3100 yüksek sıcaklık

Arkadaşlar merhaba. İşlemci stres testinde maksimum 85 derece gördü. Sizce normal mi ve bu işlemci nasıl size göre çok ısınan mı yoksa performanslı, güzel mi? Teşekkürler.
Çok ilginç bi durum. Ben stok soğutucu ile 4.1ghz'e overclockladım ve 1 saatlik prime95'de max 80 derece gördüm kasanızı ve voltaj değerlerinizi söylermisiniz ?

Çok ilginç bir durum. Ben stok soğutucu ile 4.1GHz'e overclockladım ve 1 saatlik Prime95'de Max 80 derece gördüm kasanızı ve voltaj değerlerinizi söyler misiniz?

Almadım henüz testte etmedim link attım ona bakar mısınız ve yorumlara bakın en alttaki yoruma birisi 85 derece vb şeyler yazmış göreceksiniz zaten.
Kasayı değiştirin bence.

Gaming gen gayet uygun diyorlar deneme falan yapmışlar tüm sistemlerde ama 85 derece çok bence streste ama tabii ki o arkadaşın kasıyor nereye koyduğuna da bağlı.
Özelleştirme seçeneği yok sitede.

Sistem her şeyi ile güzel bence PSU olsun işlemci olsun hepsi iyi ama yorum beni biraz endişelendirdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı