- Makaleler
- 5
İşlemci ilk geldiğinde o açık mı olur kapalı mı?Kapatırsanız biraz performansınız düşer ama elle voltaj verip frekansı sabitlerseniz halledebilirsiniz.
İşlemci ilk geldiğinde o açık mı olur kapalı mı?Kapatırsanız biraz performansınız düşer ama elle voltaj verip frekansı sabitlerseniz halledebilirsiniz.
Açık olur. BIOS'dan kapatabiliyorsunuz.İşlemci ilk geldiğinde o açık mı olur kapalı mı?
İşlemci ilk geldiğinde o açık mı olur kapalı mı?
Çok ilginç bi durum. Ben stok soğutucu ile 4.1ghz'e overclockladım ve 1 saatlik prime95'de max 80 derece gördüm kasanızı ve voltaj değerlerinizi söylermisiniz ?Arkadaşlar merhaba. İşlemci stres testinde maksimum 85 derece gördü. Sizce normal mi ve bu işlemci nasıl size göre çok ısınan mı yoksa performanslı, güzel mi? Teşekkürler.
Sistemi Gaming Gen'den mi topladınız?
Kasayı değiştirin bence.Evet toplayacağım daha doğrusu CYBER-1650S bir arkadaş alta yorum yapmış işte 85 derece oldu diye içime kurt düştü yoksa alacaktım ya.
Kasayı değiştirin bence.
Çok ilginç bir durum. Ben stok soğutucu ile 4.1GHz'e overclockladım ve 1 saatlik Prime95'de Max 80 derece gördüm kasanızı ve voltaj değerlerinizi söyler misiniz?
Kasayı değiştirin bence.
Özelleştirme seçeneği yok sitede.
Genel olarak nasıl sistem, ısınmaz fazla değil mi?Fan eklemesi yaparsanız iyi olur kasaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.