C cagriisik Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 354 10 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Ryzen 3 3200G işlemcimin stok fanını sökemiyorum. 3 vidası çıkıyor ama bir tanesi çıkmıyor, fanın kavisine denk geliyor. Bunu nasıl çıkartabilirim?
Arkadaşlar Ryzen 3 3200G işlemcimin stok fanını sökemiyorum. 3 vidası çıkıyor ama bir tanesi çıkmıyor, fanın kavisine denk geliyor. Bunu nasıl çıkartabilirim?
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #2 Vidayı gevşetince fan oynamaya başlayacak fanı hafifce kastır vidayı çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS C cagriisik Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 354 10 Temmuz 2020 #3 Inanckilic dedi: Vidayı gevşetince fan oynamaya başlayacak fanı hafifce kastır vidayı çıkar. Genişletmek için tıkla... Vida hiçbir şekilde oynamıyor diğer vidalar çok rahat bir şekilde dönüyor.Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Inanckilic dedi: Vidayı gevşetince fan oynamaya başlayacak fanı hafifce kastır vidayı çıkar. Genişletmek için tıkla... Vida hiçbir şekilde oynamıyor diğer vidalar çok rahat bir şekilde dönüyor.Nasıl yapabilirim?
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2020 #4 cagriisik dedi: Vida hiçbir şekilde oynamıyor diğer vidalar çok rahat bir şekilde dönüyor.Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oynamıyor derken? Korkmayın çevirin vidayı var gücünüzle. Artı 0 Eksi
cagriisik dedi: Vida hiçbir şekilde oynamıyor diğer vidalar çok rahat bir şekilde dönüyor.Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Oynamıyor derken? Korkmayın çevirin vidayı var gücünüzle.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Temmuz 2020 #5 Anakartı sökmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü vidaları çıkarttıktan sonra arka plaka da çıkacak. Bu işlerin kasa içinde yapılmasını tavsiye etmiyorum. Artı 0 Eksi
Anakartı sökmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü vidaları çıkarttıktan sonra arka plaka da çıkacak. Bu işlerin kasa içinde yapılmasını tavsiye etmiyorum.
KS KS C cagriisik Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 354 10 Temmuz 2020 #6 Inanckilic dedi: Oynamıyor derken? Korkmayın çevirin vidayı var gücünüzle. Genişletmek için tıkla... Valla dibine kadar bastırıyorum ama vida dönmüyor bile sanki sıkışmış gibi. Kayseri Mantısı dedi: Anakartı sökmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü vidaları çıkarttıktan sonra arka plaka da çıkacak. Bu işlerin kasa içinde yapılmasını tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde oynatamıyorum. Dosya Ekleri image.jpg 1,2 MB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 10 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Inanckilic dedi: Oynamıyor derken? Korkmayın çevirin vidayı var gücünüzle. Genişletmek için tıkla... Valla dibine kadar bastırıyorum ama vida dönmüyor bile sanki sıkışmış gibi. Kayseri Mantısı dedi: Anakartı sökmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü vidaları çıkarttıktan sonra arka plaka da çıkacak. Bu işlerin kasa içinde yapılmasını tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde oynatamıyorum.