AMD Ryzen 3 3200U işlemci performansı nasıldır?

watch dees

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu sıralar bir dizüstü bilgisayar almak mecburiyetinde kaldım. Malumunuz fiyatlar epeyce artmış durumda. Merak ettiğim konu belirttiğim işlemci günlük işler için kullanmak üzere alınacak bir dizüstü için yeterli mi?
Sadece Office, sunum ve YouTube gibi platformlardan video izlemek amacıyla kullanılacak. Halihazırda oyun için masaüstü bilgisayarım var. Basit de olsa oyun oynamak gibi bir amacım yok.
İşlemci hakkında bilgisi olan ya da aynı veya muadili olan işlemciye sahip bir dizüstü kullanıcısı varsa kullanım tecrübelerini bekliyorum. Yine beklentilerim doğrultusunda önerebileceğiniz başka model tavsiyelerine de açığım.
Not: Daha önce kısa süreli bir Celeron işlemcili dizüstü bilgisayar kullanım tecrübem oldu. Video izlerken bile kasıyor ve görüntü donup ses gelmeye devam ediyordu. Tek beklentim Office dosyalarında kasma olmadan çalışabilmek ve videoları kasma yaşamadan izleyebilmek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı