furkansama
Kilopat
Overclock yapmayı düşünmüyorum, stok olarak kullanacağım ve çok fazla ağır oyunlar da oynamıyorum. Oynadığım oyunlar Valorant, Fortnite, Pubg, Ets ve Fs.Ryzen 5 3600 işlemcimde wraith prism kullanıyorum, işlemci 3.6 GHz'de boşta 30 derece, 4.2 GHz 1.2 volt tam yükte 65-66 dereceyi geçmiyor. Yalnız soğutucu tam yükte bir tık sesli çalışıyor. Fiyat olarak 250 ₺ bandında bulabilirseniz alınabilir. Ben 2 hafta önce game garaj'dan 258 ₺ ye almıştım.
Overclock yapmayı düşünmüyorum, stok olarak kullanacağım ve çok fazla ağır oyunlar da oynamıyorum. Oynadığım oyunlar Valorant, Fortnite, PUBG, ETS ve Fs.
Fan kaç rpm olduğunda çok ses çıkarıyor hocam. Şuan elimde 3100 var ve stok soğutucu ile kullanıyorum. 900-1000 rpm civarında dönüyor. Çok fazla ses yapmıyor. Kulaklık takılı olduğunda hiç sesi bile gelmiyor.O zaman alınabilir. Kasa içindeki görüntüsü de çok hoş duruyor.
wraith prism ile bu canların soğutması aynı mı?Sessizlik açısından kule tipi güzel oluyor. Stok soğutucu sesli çalışıyor diye kule tipi soğutucuya geçmiştim ben de. Hem sesten kurtuldum hem de sıcaklıklar 15-20 derece düştü. Bu bütçede bunlara bakabilirsin eğer almak istersen:
Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Raijintek LETO RGB 1 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Dark Freezer X126, 12cm ARGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX126) | Teknobiyotik
Dark Freezer X126 Intel/AMD ve Ryzen Serisi İle Tam Uyumlu 120mm ARGB Soğutuculu ve Fanlı, 4x6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve Adreslenebilir RGB LED'leri ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendislik ekibi Intel...www.teknobiyotik.com
Wraith Prism'den daha iyi olabilir bu kule tipi soğutmalar ama Wraith Prism'in görünüşü de güzel.wraith prism ile bu canların soğutması aynı mı?
Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 3 3300X işlemcisini almayı düşünüyorum. Fakat bütün konular da ısındığını söylüyor herkes. Bu konu hakkında sizlere birkaç soru sormak istiyorum. CPB kapatınca sıcaklık değeri kaça düşüyor ve oyunlar da kaç FPS düşüşü oluyor? Diğer bir sorum ise, kendim Wraith Prism fanını buldum. Bu fan işlemciyi rahatlıkla soğutabilir mi? Soğutamaz derseniz eğer 250-300 TL civarında fan önerirsiniz sevinirim. Kasa olarak MSI MAG Forge 100R kullanıyorum. Anakartım Gigabyte B450M S2H. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.