AMD, Ryzen 3000 ile Assassin’s Creed Valhalla Hediye Edebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Son sızıntılara göre belirli perakendecilerden 3000 serisi Ryzen 5 ve Ryzen 7 işlemci alanlar, Assassin’s Creed Valhalla’ya ücretsiz sahip olabilecek. AMD, bilgisayar donanımı alan müşterilerini sürekli çeşitli promosyonlarla desteklemeye devam ...

Devamı: AMD, Ryzen 3000 ile Assassin’s Creed Valhalla Hediye Edebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Daha önce alanlara verilecek mi oyun? Bir de konuda Ryzen 5 ve 7 demişsiniz linkte Ryzen 7 ve 9 yazıyor.

3800x almıştım alacak mıyım bende?

3800X almıştım alacak mıyım bende?

Bence alırsınız almazsanız haksızlık olur ama bunu nasıl anlıyorlar 3800X olduğunu kod mod falan mı var kutuda.(Ek olarak: Bu Ryzen 3000 alanlar beleş oyunlarla parasını çıkartacak işlemcinin )

3800x almıştım alacak mıyım bende?

Kampanya süresi içerisinde almadığınız için vereceklerini zannetmiyorum, ama umarım bu süreçte bir değişiklik olur da sizin gibi daha önceden Ryzen 3000 serisi işlemcilere sahip olanlar için güzel bir fırsat tanınır .

Bence alırsınız almazsanız haksızlık olur ama bunu nasıl anlıyorlar 3800X olduğunu kod mod falan mı var kutuda.(Ek olarak: Bu Ryzen 3000 alanlar beleş oyunlarla parasını çıkartacak işlemcinin )
Umarım alırım ya valla çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…