AMD Ryzen 3600 Sistem Toplama

Bayburt

Centipat
Arkadaşlar merhaba,

Uzun yıllar sonra aşağıda belirttiğim parçalarla güzel bir kasa toplamak istiyorum. Bu konuda sizlerin de değerli görüşlerini almak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kasa: Corsair Carbide Spec-06 RGB Tempered Glass

PSU: Corsair RM1000i 1000W 80+ Gold Power Supply

Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi (Cooler Master ML240l hediyesiyle beraber)

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600

GPU: ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1660 Ti OC Gaming 6 GB 192Bit GDDR6

RAM: Corsair Vengeance 16 GB(2X8GB) 3200MHZ DDR4 RAM

SSD: Corsair CSSD-F480GBMP510 MP510 480GB

HDD: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sistemi B450 anakartla yapacağım, Kingston'un 3200mhz ramleri fiyat olarak daha uygun diye hatırlıyorum.

Sistemi kurarken de konuyu güncellerseniz sevinirim. Bence de 1000 wattlık bir güç kaynağı gereksiz olacaktır.

Oyun için değil de render için toplanıyor ise iyi bir sistem. Ama PSU’nun 1000w olması, HDD’nin 2TB olup üstüne bir de SSD olması, ekran kartının işlemciye yetmemesi, anakartın işlemciye göre çok üst düzey bir anakart olması gibi pürüzler var. Ayrıca bütçenizi yazarsanız çok daha iyi performans alabileceğiniz sistemler toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı