Elektronik GameSir Nova 2 Lite 1.975 TL

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1765809913501.png

Alınabilir seviyede kollardan birisi. Hall effect joystick ve trigger bulunuyor.

@Valknut7, Haptic titreşimden bahsediyorsanız hayır, aynı değiller. Bunda o özellik yok.

Kullanan arkadaşlar için bir sorum var, kollardan pek anlamam fakat sırf haptic titreşimden dolayı PS5 kolu almayı düşünüyordum. Oyun tecrübesini değiştirecek bir tecrübe mi? yoksa bu tarz kolları almaya değer mi?

@mertbirsenn, kullandığımda deneyimimi o kadar değiştirecek bir fark yaratmadı. Çok sevenine gidebilecek bir özellik sadece.

Kullanan arkadaşlar için bir sorum var, kollardan pek anlamam fakat sırf haptic titreşimden dolayı PS5 kolu almayı düşünüyordum. Oyun tecrübesini değiştirecek bir tecrübe mi? yoksa bu tarz kolları almaya değer mi?
Eğer bütçe çok önemli değilse, PS5 kolu ile arkana yaslanabilirsin hocam ufak tefek her kolda "zamanla" olabilecek kusurları oluyor. Tabi her üründe olduğu gibi fiyatın çoğu markayı satın almaya gittiği için benzer maliyetlerde çok daha kaliteli kollar alabilirsiniz. Şahsi önerim ben Mobapad Huben 2 aldım yurtdışından fakat GameSir G7 Pro'yu şiddetle öneririm hem premium hem de çok kaliteli bir ürün. Tek eksisi nitro (örneğin genshin oynuyorsunuz ve dövüşüyorsunuz düz vuruş atmak için sürekli bas çek yapmanız gerekirken nitro tuşu olduğunda makroyu atayıp basılı tuttuğunuzda düz vuruş spamlayabiliyorsunuz gibi gibi. Tabi bu özelliğin olmama nedeni xbox logosunun bulunması yani standart olarak xbox o tarz bi özelliğe izin vermediğinden) olmaması denebilir.

Benimde bu soru aklımı çok kurcalıyor xbox kolum var ve 2. bir kol bakıyorum acaba seçeneğimi dualsense'den yana mı kullansam diye düşünüyorum

Benimde bu soru aklımı çok kurcalıyor xbox kolum var ve 2. bir kol bakıyorum acaba seçeneğimi dualsense'den yana mı kullansam diye düşünüyorum
PC için kullanıyorsanız tartışmasız Xinput cihazlar daha optimize ve rahatlar. Üstüne Xbox'ta ve DS'de titreşim, jiroskop dışında hiçbir teknoloji barındırmayan cihazlar. Analog drift yapmaları ayrı dert.

PC için kullanıyorsanız tartışmasız Xinput cihazlar daha optimize ve rahatlar. Üstüne Xbox'ta ve DS'de titreşim, jiroskop dışında hiçbir teknoloji barındırmayan cihazlar. Analog drift yapmaları ayrı dert.
Hocam haptic feedback çok ilgimi çekiyor kablolu ve az oyunda desteğinin bulunması dezavantajlardan ancak ilgimi çeken bir nokta. Evet PC için kullanacağım

Hocam haptic feedback çok ilgimi çekiyor kablolu ve az oyunda desteğinin bulunması dezavantajlardan ancak ilgimi çeken bir nokta. Evet PC için kullanacağım
Cidden ilginç bir özellik farkındayım ama tek bir özellik ile genel kaliteyi düşürmek bence tatsız bir durum. Aynı şey gibi: "RT için RTX 3050 almak." AMD kartların RT açamadığını hayal edince sırf RT için iyi hoş ama düzgün kullanan oyun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı