AMD Ryzen 4800H laptop vs i7 10870H laptop

GTX 1660 ti max q 1660ti değil hocam Amazonda açıklamada sıkıntı var

İşlemcisi ve malzeme kalitesi daha zayıf ve 15 inç. Tek artısı 2070.

İşlemcisi ve malzeme kalitesi daha zayıf ve 15 inç. Tek artısı 2070.
İşlemcisi zayıf değil, aksi takdirde güçlü. Ekran boyutu kişi kişiye göre değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa kalitesi MSI'ya ait.

Fenix 10750H kullanıyor. 10750H 4600H rakibi, 4800H değil. Kasası evet MSI ama MSI gl serisinden bir kasa. Alpha MSI gp kasası kullanmakta. Kasa tablosunu internetten bulabilirsiniz.

Fenix 10750H kullanıyor. 10750H 4600H rakibi, 4800H değil. Kasası evet MSI ama MSI gl serisinden bir kasa. Alpha MSI gp kasası kullanmakta. Kasa tablosunu internetten bulabilirsiniz.
Aralarında fark yok maalesef, olsa 3-5FPS.

RTX 2070, bu farkı fazlasıyla kapatacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malzeme kalitesi aşırı kötü değil.

@Samotne Ciasteczka

Hocam oyun için değil, çoklu çekirdek gerektiren işlemler için çok daha iyi olur 4800H. Anlatmaya çalıştığım o. Malzeme kalitesi kötü demedim, Alpha daha kaliteli dedim.

Benim de kaynağım kullanıcıs ve 75-76 derecede dolanıyor diyor? Fenix için PC Hocası videosuna bakabilrsin cihaz 90 derecede geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…