AMD Ryzen 5 1600 Alınır mı?

• Konuyu başlatan whitewolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 6.287
W

whitewolf

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bu işlemci 700 TL altına düştü, oyunlarda en yüksek hangi ekran kartına kadar besler? Monitörüm 1080P uzun süre daha değiştirmeye niyetim yok, şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alın, 2600 için 300 lira fark değmez. Eğer 144 veya daha fazla FPS almak istiyorsan bu dediklerimi unut 2600 veya 3600 alırsınız. 60-70 FPS alayım darboğaz olmasın istiyorsanız bu işlemci size uygun. Ben daha dün aldım sistemin nefesi açıldı, sistemin BOOT süreleri bile düştü.

Son düzenleme:
Kesinlikle alın, 2600 için 300 lira fark değmez. Eğer 144 veya daha fazla FPS almak istiyorsan bu dediklerimi unut 2600 veya 3600 alırsınız. 60-70 FPS alayım darboğaz olmasın istiyorsanız bu işlemci size uygun. Ben daha dün aldım sistemin nefesi açıldı, sistemin BOOT süreleri bile düştü.
1080p 60 FPS üzerine çıkmayı düşünmüyorum zaten bana yetiyor, hem monitörlerde bayağı pahalı. Yeter mi diyorsunuz 1600 sonuçta 6/12 işlemci değil mi. Peki en yüksek hangi ekran kartını takabilirim bu işlemciye?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p 60 FPS üzerinde çıkmayı düşünmüyorum zaten bana yetiyor, hem monitörlerde bayağı pahalı. Yeter mi diyorsunuz 1600 sonuçta 6/12 işlemci değil mi. Peki en yüksek hangi ekran kartını takabilirim bu işlemciye?

GTX2060 ya da GTX1070'e kadar çıkılabileceğini söylemişler yabancı forumlarda. Bütçenize göre alabilirsiniz.

1080p 60 FPS üzerine çıkmayı düşünmüyorum zaten bana yetiyor, hem monitörlerde bayağı pahalı. Yeter mi diyorsunuz 1600 sonuçta 6/12 işlemci değil mi. Peki en yüksek hangi ekran kartını takabilirim bu işlemciye?
Ekran kartı için bütçe nedir en uygununu tavsiye edelim. Rx590 ı bile besleyebileceğini düşünüyorum. Evet birinci nesil olmasına rağmen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı