Çalıştırıyor hocam denendiMerhaba. Ekstra bir ekran kartı almadan 8 GB (2*4) 3000 MHz RAM ve AMD Ryzen 2400G APU, Rremiere pro vb. programları verimli bir şekilde çalıştırmaya yeterli mi? Teşekkürler şimdiden.
Kaç kişinin yaşadığını biliyorsun o konulara sende yorum yapmıştın.Ryzen 5 2400G için, seçeceğiniz anakart ve bellekler önemli.
@Oktay Topraklı bendeki sistemde herhangi bir stabilizasyon sorunu yaşamadım. Gayet stabil çalışıyor.
Ryzen serisi çıktığından beri gelişmeleri yerli/yabancı kaynaklardan takip ediyorum. Sistemimi kurduğumdan bu güner de bu forumda Ryzen işlemciler ile açılmış her konuda bilgilerimi paylaşmak için hevesle yazmaya, aktarmaya çalışıyorum. Ancak, forumda açılmış sistem önerilerini takip etmeden veya ilgili konuları araştırmadan aldığınız sistem üzerinde hayal ettiğiniz performansı almıyorsunuz diye bana bu şekilde yüklenmenizin ne kadar anlamsız olduğunu anlamanızı temenni ederim. Bir sistemde bulunan hatalar sadece işlemci veya platform kaynaklı olamaz. Açtığınız konularda da yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya çalıştım, deneyimlerimi ve bilgilerimi paylşamaya çalıştım ancak, sizlerin çözüm üretmek yerine şikayet ettiğini gördüğümde, konunun amacından sapacağını anladığım için yazmaktan vazgeçtim. Aynı durumu burada da sürdürdüğünüzü görmek üzücü.Kaç kişinin yaşadığını biliyorsun o konulara sende yorum yapmıştın.
Pardon siz kaç yaşındasınız? Size herhangi birşekilde yüklenmedim, arkadaşa bilgi verdim benimle birlikte birçok kişi stabilizasyonda sorun yaşadı ve hala yaşamakta olanlar mevcut. Şimdi bu arkadaşa sen sorun yaşamadın diye ben gayet stabil kullanıyorum diyerek yanlış yönlendirerek sistem toplatmanın anlamı yok. Abartmayın bazı şeyleri. Beni etiketleyerek mesaj yazan sesin sonra birde gelmiş bana yüklenmeniz, pardon nerede yüklendim?Ryzen serisi çıktığından beri gelişmeleri yerli/yabancı kaynaklardan takip ediyorum. Sistemimi kurduğumdan bu güner de bu forumda Ryzen işlemciler ile açılmış her konuda bilgilerimi paylaşmak için hevesle yazmaya, aktarmaya çalışıyorum. Ancak, forumda açılmış sistem önerilerini takip etmeden veya ilgili konuları araştırmadan aldığınız sistem üzerinde hayal ettiğiniz performansı almıyorsunuz diye bana bu şekilde yüklenmenizin ne kadar anlamsız olduğunu anlamanızı temenni ederim. Bir sistemde bulunan hatalar sadece işlemci veya platform kaynaklı olamaz. Açtığınız konularda da yardımcı olmak için elimden geleni yapmaya çalıştım, deneyimlerimi ve bilgilerimi paylşamaya çalıştım ancak, sizlerin çözüm üretmek yerine şikayet ettiğini gördüğümde, konunun amacından sapacağını anladığım için yazmaktan vazgeçtim. Aynı durumu burada da sürdürdüğünüzü görmek üzücü.
Anakart olarak msi b350 gaming pro Carbon ve ram olarak hiperx 3000 MHz 2*4 8 gb.
Paylaştığım konuları incelersen söylemek istediklerimi anlarsın kardeşim, ben sadece olan şeyleri sana göstermeye çalıştım.Ryzen 2400G APU overclock sonrası görüntü gelmeme sorunu
Ryzen 2400G Sistemin Mavi Ekran Hatası
Ryzen 5 2400G'nin Kilitlenme Sorunu
Ryzen 2400G Sistemin Mavi Ekran Hatası Vermesi
Ryzen 2400G Sistem Mavi Ekran Hatası
İncelerseniz ne ile ilgili olduğunu ve nasıl yöntemler uygulayabileceğiniz hakkında fikir edinebilirsiniz. Anakart BİOS larında sorun var, işlemci kaynaklı bizde yeni güncellemeler bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.