Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 20 Ağustos 2020 #11 CmonDarling dedi: Aynı işlemci ile Aydın sıcağında(35-40 derecelerde) Wraith Max soğutucu ile kötü hava sirkülasyonlu kasamda 60'lı derecelerde(yükteyken) takılıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor.
CmonDarling dedi: Aynı işlemci ile Aydın sıcağında(35-40 derecelerde) Wraith Max soğutucu ile kötü hava sirkülasyonlu kasamda 60'lı derecelerde(yükteyken) takılıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor.
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #12 Attacksaw dedi: Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık.
Attacksaw dedi: Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 20 Ağustos 2020 #13 CmonDarling dedi: BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga?
CmonDarling dedi: BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga?
CmonDarling Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #14 Attacksaw dedi: Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga? Genişletmek için tıkla... Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum.
Attacksaw dedi: Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga? Genişletmek için tıkla... Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 16 20 Ağustos 2020 #15 CmonDarling dedi: Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken gösteriyor ben boştayken bakmak istiyorum.
CmonDarling dedi: Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundayken gösteriyor ben boştayken bakmak istiyorum.