Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor.Aynı işlemci ile Aydın sıcağında(35-40 derecelerde) Wraith Max soğutucu ile kötü hava sirkülasyonlu kasamda 60'lı derecelerde(yükteyken) takılıyoruz.
Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor.Aynı işlemci ile Aydın sıcağında(35-40 derecelerde) Wraith Max soğutucu ile kötü hava sirkülasyonlu kasamda 60'lı derecelerde(yükteyken) takılıyoruz.
BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık.Bende Antalya'dayım kasamın camı açık, odam klimal çalışıyor.
Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga?BIOS'tan Cpu fan kaç derece kaç RPM dönsün bunun ayarını yaptınız mı? Benim kasa camımda açık şuan ve boşta 39-40 derece ve CPB açık.
Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum.Yok hocam yapmadım. Şuan nasıl bakabilirim sıcaklıga?
Oyundayken gösteriyor ben boştayken bakmak istiyorum.Ben Msi Afterburner'dan bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.