AMD Ryzen 5 2600 & RX 570 OC 4GB sistem alınır mı?

Makaleler
7
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda bir bilgisayar almaya karar verdim ancak yüksek özellikli bir bilgisayar olmalıydı.Önce oyun laptoplarına baktım ancak özelliklerine göre pahalı geldi. Bende PC ye yöneldim bakındım falan Donanım Arşivi'nin bir sistemine denk geldim sistem şöyle:
  • AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz/3.9GHz 19MB Önbellek 65W 2.Nesil Multipack ( Kutusuz ) İşlemci
  • Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(O.C.)Mhz mATX Anakart
  • Adata XPG Gammix D10 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram (Bellek) - AX4U300038G16A-SR10
  • Asus Rog Strix RX 570-O4G-Gaming Radeon RX 570 OC 4GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
  • Adata SU630 ASU630SS-240GQ-R 240GB 520/450 MB/s SATA3 2.5" SSD Disk
  • GamePower Dark Side 500W +80 Bronze Dahili PSU' lu 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar Temperli Cam Gaming Mid ATX
sistem böyle 3.049 TL.

Ancak Ryzen 5 2600 bana biraz düşük geleceğinden sistemdeki işlemciyi AMD Ryzen 7 2700x ile değiştirdim ve fiyatı 3.344 TL civarlarına yükselttim şimdi sorum şu bu bilgisayar bu hali ile alınır mı, ben çok yüksek grafik isteyen oyunlar oynamıyorum GTA 5 falan belki oynarım belki CoD falan (BlackOps2-3, Ghost vs.) bu sistem Ryzen 7 2700x ile uyumlu olur mu herhangi bir darboğaz vs. yapar mı şimdiden teşekkürler...
@Recep Baltaş abi yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: sistem linkine buradan ulaşabilirsiniz...

İşlemci gayet yeterli değiştirmenize gerek yok. Yükseltme yapacaksanız bellekleri 2x8 GB yapın çok daha iyi. Kasa ve güç kaynağı hakkında bir fikrim yok.
Bellekler konusunda 8 GB yetmeyebilir doğru, ancak şuanda yeterli benim için çok ram ihtiyacım yok

SSD sorun olabilir, RX 570 biraz düşük kalmış sanki? Darboğazın zerresi olmaz, ama dediğim gibi, RX 570 biraz düşük gibi.
Dediğim gibi çok oyun oynayan birisi değilim ben daha çok ses işleme falan (DAW yazılımları) için kullanacağım o yüzden işlemciyi yükselttim eğer ileride GPU yetmez ise yükseltebilirim.

PSU dandik bir model. 80+ sertifikası olduğu yazsa da güven vermiyor, istersen konu açıp herkese danışabilirsin bu konuyu. Kimse önermeyecektir. Bu ürünler Çin'de üretilip marka basılıp satılan ürünler, dolaysıyla kaliteli bir ürün değil. Kısacası canlı bomba deniyor bu ürünlere.
Bilindik modelleri tercih edin.

Böyle sistemleri Yan sanayi markaların reklamını yapan Youtube sitelerinden yapmayın. Güç kaynağı sistemin kalbidir, paranızı kısmayın. Bütçeniz ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…