AMD Ryzen 5 2600 & RX 570 OC 4GB sistem alınır mı?

PSU dandik bir model. 80+ sertifikası olduğu yazsa da güven vermiyor, istersen konu açıp herkese danışabilirsin bu konuyu. Kimse önermeyecektir. Bu ürünler Çin'de üretilip marka basılıp satılan ürünler, dolaysıyla kaliteli bir ürün değil. Kısacası canlı bomba deniyor bu ürünlere.
Bilindik modelleri tercih edin.
Bilemiyorum kasa ile beraber paket olduğu için mecbur alacağım galiba, memnun kalmaz isem değiştirebilirim de yalnız her şey Çin'de üretiliyor artık zaten çoğu firma bir üreticiye ürettirip marka basıyor, bilmiyorum incehesap.com gibi güvenli ve kaliteli platformlar patlak mal satmaz diye tahmin ediyorum internete baktım biraz herhangi bir konu açılmamış platformlarda eğer alırsam ölçüm cihazı ile ölçeceğim değerleri net veriyor mu diye bu arada ben eskiden beri pc toplarım eskiden bir sistem toplamıştım güç kaynağı çok bilinmedik bir markaydı tabi o zaman Çin mallarına karşı bir ön yargı vardı 7 sene geçmiş üzerinden ve şu anda o PSU'nun bağlı olduğu sistemden yazıyorum bir gün de yarı yolda bırakmadı bence marka her şey değil.
Islemci ve anakart disinda kotu bir sistem.
Bey efendi açıklamayı okumadınız herhalde oyun oynamayacağım, benim oyunum yok, be nim o yun um yok Müge Anlı'ya bağlattınız gene :D Şaka maka bir yana sistemde oyun oynamayacağım oyun oynasam daha iyi şeyler seçerdim.

@Uğur Güreşçi hocam, biz Çin'de üretildiği için böyle demiyoruz, marka kalitesiz olduğu için diyoruz. ;) Farklı şeyler.
Vallaha marka takıntım yok dedim şu anda sistemimde aneex diye bir PSU var 7 sene olmuş tık yok diğer yanda bakıyorum adam almış marka diye yılı dolmadan servise göndermiş, çöpe atmış vs. bilemiyorum biraz daha araştıracağım olmazsa daha iyi bir PSU alırım.

Hocam makra takıntısı da değil. Şöyle düşünün, belki alacağınız PSU o kadar kötü değil ama, sisteme C4 takmak var, PSU takmak var. Fark bu.
O konuda haklısınız, hani var bir C4 ama ne zaman patlayacağı belli değil. Ancak şu anda bu paket ile kasa+psu alıyorum ekonomi malum e bir Corsair olmuş ne kadar gönül ister ki onu alalım en iyisini koyalım ama ekonomi yerlerde. Ben1000 tl ye canavar gibi sistemler toplanan zamanları da biliyorum.... bu kasa 2-3 yıldır böyle PSU ile satılıyor hiç mi şikayet olmaz. Birde şu var kul yapımı sonuçta bozulan yine bozuluyor Corsair de patlasa anakartı perte çıkartsa bu da patlasa kimse bana 5 kuruş vermez teknoloji biraz da şans işidir ben buna inanırım sonuçta fabrikasyon günde milyon tane komporent basıyorlar. Neyse ben biraz düşüneyim belki PSU alırım üzerindekini de bozulursa falan yedekte tutarım cevaplarınız için teşekkür ederim. 😊

Bilemiyorum kasa ile beraber paket olduğu için mecbur alacağım galiba, memnun kalmaz isem değiştirebilirim de yalnız her şey Çin'de üretiliyor artık zaten çoğu firma bir üreticiye ürettirip marka basıyor, bilmiyorum incehesap.com gibi güvenli ve kaliteli platformlar patlak mal satmaz diye tahmin ediyorum internete baktım biraz herhangi bir konu açılmamış platformlarda eğer alırsam ölçüm cihazı ile ölçeceğim değerleri net veriyor mu diye bu arada ben eskiden beri pc toplarım eskiden bir sistem toplamıştım güç kaynağı çok bilinmedik bir markaydı tabi o zaman Çin mallarına karşı bir ön yargı vardı 7 sene geçmiş üzerinden ve şu anda o PSU'nun bağlı olduğu sistemden yazıyorum bir gün de yarı yolda bırakmadı bence marka her şey değil.

Bey efendi açıklamayı okumadınız herhalde oyun oynamayacağım, benim oyunum yok, be nim o yun um yok Müge Anlı'ya bağlattınız gene :D Şaka maka bir yana sistemde oyun oynamayacağım oyun oynasam daha iyi şeyler seçerdim.
Sistemin performansi icin bir yorum yaptim mi? Ben okudugumu anliyorum ama siz daha dikkatli okumalisiniz. Muge ANLI sizden daha dikkatli. Parca secimi diyorum, kotu diyorum. Anlasildi mi? Performans kotu, oyun oynayamazsin yazmis miyim? Yazmamisim. Sor bakalim Muge ANLI'ya, anlatsin sana. Burada ne yazmis arkadas diye. Sorun size yardimci olmaya calisanda zaten. Al, sonra zirlarsin burada "sostomom soron cokoroyor, nodon olobolor?" diye.

Sistemin performansi icin bir yorum yaptim mi? Ben okudugumu anliyorum ama siz daha dikkatli okumalisiniz. Muge ANLI sizden daha dikkatli. Parca secimi diyorum, kotu diyorum. Anlasildi mi? Performans kotu, oyun oynayamazsin yazmis miyim? Yazmamisim. Sor bakalim Muge ANLI'ya, anlatsin sana. Burada ne yazmis arkadas diye. Sorun size yardimci olmaya calisanda zaten. Al, sonra zirlarsin burada "sostomom soron cokoroyor, nodon olobolor?" diye.
"Parça seçimi kötü olmuş ama anakart ile işlemci iyi" demek varken farklı bir cümle kurarsanız tabiki de yanlış anlaşılır ben "oyun oynanacak bir sisteme göre kötü" olarak anlamışım kusura bakmayın. Merak etmeyin sistemim sorun çıkardığında forumlarda "zırlamam" çok şükür sorunlarımı halledebiliyorum sadece sorunu çözemediğimde fikir alıyorum o kadar neyse yorumun için teşekkür ederim...
R5 2600 RX 570 alacağına r5 1600 RX580 al bence
R5 2600 değil, R7 2700x var sistemde (yazıda yazıyor) ekran kartı konusunda oyun oynamayacağım için sıkıntı yok oynasam da ultra ayarlarda oynamam bana yeterli yorumun için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı