AMD Ryzen 5 2600 Stock Termal Macun vs CM MasterGel Maker Nano

omertepe

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Dün sipariş ettiğim termal macun tahmini olarak pazartesi elime ulaşacak. Markası Cooler Master MasterGel Maker Nano. Ben fanın üstünde hali hazırda olan macunu kullanıyım mı yoksa yeni aldığım macunu mu süreyim? Arasında çok fark olur mu? Bizzat kullanıp deneyen var mı? Aklımdaki şey; fandakini 3 ay falan gittiği kadar kullanıp, aldığım macunu kullanmak. Eğer çok fark olmayacaksa tabi. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark olacaktır illaki.Kullanmadım fakat 5 10 derece arasında fark atacaktır tahminen.

Direk sürün. 2600 soğutucusunun üstündeki macun raflarda beklediği için biraz kurumuş oluyor ve kalitesiz bir macun. Nereden aldınız bu arada? Nano modelini Türkiye'de hiçbir yerde bulamamıştım son baktığımda.

N11 den aldım Maker Nano yazıyordu ama gelince bakicaz gerçekten öyle mi diye [emoji23] Ama Maker olan tek bir model varmış galiba. Oda Nano dur diye tahmin ediyorum.

Termal macun eline ulaştığı gibi bence kullan. Eskisi raflar da beklemeye uğradıkları için biraz problemli olabilir arada illa ki fark olacaktır.
Vatan bilgisayar da sanırım tekrardan raflara girmişti yanlış hatırlamıyorsam. Fakat bulamıyorsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Vatanda ki bu

Benim aldığımsa bu

Kutuların farklı olması tereddüt ettirdi beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…