Vatan'dan almak yerine parçaları internetten söyleyip PC'yi kendim birleştirmeyi düşünüyorum da o yüzden soruyorum bu parçaları alıp sadece BIOS'dan RAM MHz'lerini yükseltmem yeterli olur anladığım kadarıyla
Vatan yerine PC'yi kendim birleştirmeyi düşünüyorum da o yüzden soruyorum bu parçaları alıp sadece BIOS'dan RAM MHz'lerini yükseltmem yeterli olur anladığım kadarıyla
RGB lazım diyorsan iyi ama tabi ki orada biraz da RGB için para ödüyorsun. Bence gereksiz ama çok RGB seviyorum fiyat farkı sorun değil dersen de alınır.
RGB lazım diyorsan iyi ama tabii ki orada biraz da RGB için para ödüyorsun. Bence gereksiz ama çok RGB seviyorum fiyat farkı sorun değil dersen de alınır.
Yani RGB'siz alsam fark görür müyüm RAM konusundan veya SSD konusunda yükseltme gibi. Birazcık RGB olayını seviyorum da o zaman M.2 SSD yerine 1 tane daha RAM aliyim en iyisi
Ya RGB'siz performanstan kastım aslında RGB'ye vericeğim parayla 3000 MHz yerine 3200 MHz alsam gibi demek istemiştim yoksa RGB'nin performansa etki etmediğini az buçuk biliyorum
Ya RGB'siz performanstan kastım aslında RGB'ye vericeğim parayla 3000 MHz yerine 3200 MHz alsam gibi demek istemiştim yoksa RGB'nin performansa etki etmediğini az buçuk biliyorum
Mesela amaç render değilse o 240GB RGB M2 SSD fiyatına SATA 480GB SSD alınabilir.
RAM olarak zaten 3200MHz almışsın ve R5 2600 için de 3600MHz önermem. O yüzden orada artan para ile bir şey yapmanı öneremem. Sadece para tasarrufu olur.