AMD Ryzen 5 2600X nasıldır?

Ekranim 24 inç 144hz. Ve çarşamba gunu kargom geliyo malesef amd ryzen 5 2600x aldim problem yaşar miyim sizce.? Sivi sogutmam da var hocam gozunuzu seveyim pozitif bisey soyleyin. AMD güvenilir mi
Rtx 2060'ı rahat besler 2600x. Battlefield 5'te tıkanıyor ama. Online 64 kişilik haritalar bayağı zorluyor işlemcileri.

Rtx 2060'ı rahat besler 2600x. Battlefield 5'te tıkanıyor ama. Online 64 kişilik haritalar bayağı zorluyor işlemcileri.
Hocam sizden tek ricam cevap şu. Online oyun için sadece league of legends. Diğer oyunlar offline hikayeli ultra 1080 p HD oynamak isterim problem yaşar miyim yani.

Oynadığın oyunu + işlemcini yazarak Youtube ile arat, oradan daha net bilgin olur.
Gpu yani ekran kartı kullanımı %96'nın altına düşüyorsa videolarda, işlemci bir şekilde darboğaz yapıyordur. Pubg gibi stabil olmayan oyunlar istisna ama.

Peki i5 9600k alsam daha mi iyi olur benim için?

Dostum konuya bir daha baktımda bazı cahil arkadaşlar seni yanıltmasın diye yazayım dedim. Ryzen 5 2600X ile i5 9600K arasında 400 TL bir fark var ve bu fark değmez. Bunun 144Hz ile 1080P ile falan da bir alakası yok. Sen al Ryzen 5 2600, o aradaki farka güzel bi soğutma al OC yap işlemciye. BF5'te falan da bir sıkıntı yaşamazsın. Dual RAM de kullandığın zaman tertemiz bir sistemin olur. O ekran kartı piyasadaki bütün oyunları rahatlıkla oynatabilecek, 2600X de o ekran kartını tertemiz besleyebilecek güçte. Bilgi kirliliğine gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen işlemcili sistemde kritik noktalardan biri de çift kanal bellek kullanman ve anakartın sitesinden anakartın modelini bul, destek kısmından uyumluluk (compatibility) kısmından memory ( bellek, ram) listesindeki ramleri almaya dikkat et. Bellek uyumsuzluğundan istenilen FPS değeri alamayabilirsin.

Hocam aldim geliyor yolda fakat korkum şu. Bu işlemci isi değeri çok cıkmaz dimi sogutucu da aldim 470 tl ye. Beni memnun eder mi

Hocam aldim geliyor yolda fakat korkum şu. Bu işlemci isi değeri çok cıkmaz dimi sogutucu da aldim 470 tl ye. Beni memnun eder mi

Sen bana güven. Dual RAM kullanıp soğutucu ile OC yaparsan o sistemin sana sorun çıkarması mümkün değil. Normal kullanımda ortalama 35-40 derece yük altında maksimum 70 derecelere çıkıyor işlemci stok fanıyla. Değerleri çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…