AMD Ryzen 5 2600X nasıldır?

Ryzen 5 2600x 1070 e bile full hd de darboğaz yapıyor sen neden bahsediyorsun terbiyeli ol birsz cahil falan demişin r5 2600x r7 2700x i5 8400 i7 7700k şu andada 8700k kullanan biri olarak deneyimlerimizi aktarıyoruz kalkmış canil diyorsun arkadaşı yanlış yönlendirdin umarım arkadaş pişman olmaz

Birincisi 1070 ile 2600x darboğaz yapmaz. %40 kullanımlarda RTX 2060’ı tam beslediğini görürsün. Sistem kurulum hatalarınızı işlemciye mal etmeyin.

Tartişmaya gerek yok hocam lütfen

Peki Newegg'den aldığımız üründe bir problem çıktığında garanti işlemlerini nasıl yürütüyoruz?

Peki Newegg'den aldığımız üründe bir problem çıktığında garanti işlemlerini nasıl yürütüyoruz?
Forumda konu açarsan bu konuyla ilgili, alışveriş yapanlar daha sağlıklı bilgilendirir. Şeytan ayrıntıda gizli. Olumlu ya da olumsuz deneyimler ipucu verir, dikkat edilecek hususları belirtirler.

Benim sistemim Ryzen 5 2600X, Asus ROG STRİX RTX 2060 Advenced Edition, Asus TUF B450M-PLUS GAMİNG, GSkill SniperX 8x2 3200Mhz, AOC C24G1 144Hz 1Ms Full HD monitör, Cooler Master Masterliquid Lite 120 sıvı soğutma. Battlefield 5 DX12 açık iken sorun çıkarıyor. DX12 kapatıp DX11 yaptığımda herşey Ultra ayarlarda 100-110 Fps alıyorum. İşlemci sıcaklığı maksimum 60 derece oluyor. Merak ettiğin başka sorular varsa yardımcı olabilirim dostum.

Bf1'de kartım Dx12'de takılırken, Bf5'te iki modda da sorunsuz çalışıyor. Arkadaşımda ise Bf5 dx12'de sorun çıkartıyor. Kafasına göre kart seçiyor Bf1 ve Bf5

Bf1'de kartım Dx12'de takılırken, Bf5'te iki modda da sorunsuz çalışıyor. Arkadaşımda ise Bf5 dx12'de sorun çıkartıyor. Kafasına göre kart seçiyor Bf1 ve Bf5
Çok fazla oyun deneme şansım almadı ama bende Battlefield 1 ve Battlefield 5'de DX12 sorun çıkardı. Battlefield 5'de DX12 kapattığım için Ray Tracing özelliğini kullanamıyorum

Hocam fps oyunlarda online mesela, league of legends filan takilmalar donmalar soz konusu degil dimi çok iyi sistemin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…