AMD Ryzen 5 3400G B450M A Pro Max sistem nasıldır?

Bütçe
3000-4000

Untalented

Hectopat
Abilerim, ablalarım merhaba. Ben bu konularda çok yeniyim o yüzden böyle bir konu oluşturma gereği duydum. Her şey dahil en fazla 3500, 4000TL'ye bir PC toplamak istiyorum. Çoğunlukla oyun oynanacak. Şu ana kadar hiç PC sahibi olmadım dolayısıyla oyunda oynamadım pek.

Arkadaşım AMD Ryzen 5 3400G ve MSI B450M A Pro Max önerdi. Yanınada 2x8 RAM alırsın, İleride bütçen olursa ekran kartı da alırsın, ekran kartsız bile RDR2'ye kadar gideri var dedi. Ama pek emin olamadım. Vereceğim parayı olabildiğince az tutmak istiyorum. Buna göre APU toplamak iyi bir tercih midir?

Ayrıca sadece bu 2 parçayı önerdi. Gerisi hakkında bir bilgim yok yani ne yapmam gerek önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

4213 TL tutuyor bu sistem. Bütçeyi bu kadar aşamazsanız A400 240GB ile değiştirebilirsiniz.

B450M-A Pro Max anakartta mosfet soğutucu bulunmamakta tavsiye etmem.

Hocam konuyu hortladım fakat bu konuda yardım isteyeceğim sizden. Bende Ryzen 3400G+B450M'a Pro Max+3600 MHz RAM'li sistem toplamayı düşünüyorum(Valorant 100-150 FPS yeterli).İşlemci anakart uyumu nasıl oldu BIOS güncellemesi gerektirdi mi yoksa direkt işlemciyi çalıştırdımı anakart? Bir de APU sistemin performansından memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı