AMD Ryzen™5 3400G sistem nasıldır?

2X Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı

4984 TL. Kalan 16 TL'ye de döner falan yersiniz. GTX 1050 Ti RX 550 falan hiç uğraşmayın bu bütçeye GTX 1660 Super alınabiliyorken.
Güzel sistem olmuş hocam. Elinize sağlık. Ama yanlış bilmiyorsam R3 3100 1660 Super'in OC versiyonu ile bazı oyunlarda darboğaz yapabiliyor. 1660 Super ile bile azıcık darboğaz yapıyor. OC versiyonuyla darboğaz oranı biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Güzel sistem olmuş hocam. Elinize sağlık. Ama yanlış bilmiyorsam R3 3100 1660 Super'in OC versiyonu ile bazı oyunlarda darboğaz yapabiliyor. 1660 Super ile bile azıcık darboğaz yapıyor. OC versiyonuyla darboğaz oranı biraz daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam. Darboğaz konusuna gelirsek ne kadar yapıyor bilmiyorum ama en fazla %15 falan yapıyordur diye düşünüyorum, bir tık overclock yapılsa halledilir bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı