AMD Ryzen 5 3500 driverini nasıl bulabilirim?

NLOG

Picopat
AMD Ryzen 5 3500 MPK 3.6 GHz işlemci aldım fakat driveri hiçbir yerde yok. AMD Ryzen 5 3500U ve Ryzen 5 3500X'in driveri varken, 3500'ün driverini nereden bulabilirim?

İşlemci için senin yüklemen gerek olan bir sürücü yok, bir şey yapmana gerek yok yani.
Chipset sürücüsü ve ekran kartı sürücüsünü kur, kâfi.
İsteğe bağlı olarak anakartının üreticisinin sitesinden ses ve LAN sürücülerini indirebilirsin, ki Windows bunları otomatik olarak kuruyor ve "genelde" sorunsuz oluyor bu sürücüler.

İşlemci için senin yüklemen gerek olan bir sürücü yok, bir şey yapmana gerek yok yani.
Chipset sürücüsü ve ekran kartı sürücüsünü kur, kâfi.
İsteğe bağlı olarak anakartının üreticisinin sitesinden ses ve LAN sürücülerini indirebilirsin, ki Windows bunları otomatik olarak kuruyor ve "genelde" sorunsuz oluyor bu sürücüler.
Teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla Windows gerekli şeyleri kuruyor zaten. Elinin altında bir şeyler olmasını istiyorsan Ryzen Master kullanabilirsin.
Teşekkür ederim
Ben sadece ekran kartının sürücüsünü elle yüklüyorum. Geri kalanı Windows'un halletiği şekilde yetiyor.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı