İşlemci 1.4-2.0 arası çalışıyor. Boşta da olsa yükte de olsa aynı. Oyunlarda düşük FPS ve droplar yaşıyorum sebebi bu olabilir mi? Bu ise nasıl düzeltebilirim?
Not: Pil seçeneklerinden min işlemci %99 Max %99 yaptım ve yüksek performans seçili. Şarja takılı. Çok nadir işlemci hızı 3.0 a çıkıyor ama hemen 1.4 iniyor.
Adam boşta bile 2.50 larda yükte 3.20 lere çıkıyor benimki hep 1.5 max 2 ve internette oyun testlerini izledim adamlar rahatlıkla oynarken ben oynayamıyorum.
Yabancı forumda aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Çözümü BIOS'u güncellemek, AMD Driverlarını tekrar kurmak ve Dual Channel RAM'e geçmek. Söylediğine göre 2 kat FPS farkı olmuş ve işlemci 1.4 2.0 dan 3.0GHz'e yükselmiş.
Yabancı forumda aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Çözümü BIOS'u güncellemek, AMD Driverlarını tekrar kurmak ve Dual Channel RAM'e geçmek. Söylediğine göre 2 kat FPS farkı olmuş ve işlemci 1.4 2.0 dan 3.0GHz'e yükselmiş.
8+4 AMD'de sağlıklı çalışmıyor dostum. Sorunun %90 bundan kaynaklı. Dual görebilirsin ama Dual çalışmıyor yüksek ihtimal. Konu sahibi 8x2 2400MHz RAM'e geçerek sorunu çözmüş.