AMD Ryzen 5 3500X mi 3600 mü?

Bütçe
3700
Anakart 1000TL işlemci 3700 kadar çıkarım fazlası olmaz Intel alamam anakart değişecek kadar zengin değilim.
Hocam anakart almadım demiştiniz bir önceki mesajda ama şimdi anakart değişecek kadar zengin değilim dediniz anlamadım pek. Ve anakart değişecek kadar zengin değilim demenizin üstüne 1000 TL anakart bütçesi belirtmenizi de anlamadım :D Bu nasıl bir paradoks?

Eskiden olsa 3600 derdim

11400f + h510 hayırlı olsun

bu ikiliyi seçmemin nedeni 11400f'nin oldukça uygun olması neden olduğu hakkında bir fikrim yok üzümü ye bağını sorma hesabı.

Hocam anakart almadım demiştiniz bir önceki mesajda ama şimdi anakart değişecek kadar zengin değilim dediniz anlamadım pek. Ve anakart değişecek kadar zengin değilim demenizin üstüne 1000 TL anakart bütçesi belirtmenizi de anlamadım :D bu nasıl bir paradoks?

Almadım zaten şunu demeye çalışıyorum 1 kere anakart alabilirim durmadan değişmem.

Neredeyse hiçbir işlemci fiyatını hak etmiyor, ikinci ele o yüzden yönlendiriyoruz. Sıfır 3600'ün 3.2K'yı hak ettiğini düşünmüyorum, hele bir de kötü silikon gelse evlere şenlik.

Son düzenleme:
Neredeyse hiçbir işlemci fiyatını hak etmiyor, ikinci ele o yüzden yönlendiriyoruz. Sıfır 3600'ün 3.2K'yi hak ettiğini düşünmüyorum, hele bir de kötü silikon gelse evlere şenlik.

Aynen öyle bende 2.ele pek güvenemiyorum yani büyük ihtimalle sıfır alacağım.

Sıfır olarak konuşursak 3500X 2800 TL civarında iken R6 3600 3200 TL her iki işlemci de oyun performansı olarak üzmez fakat Render gibi işlerle uğraşıyorsanız 3500X`i direkt eleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı