Çözüldü AMD Ryzen 5 3550H ile AMD Ryzen 7 3750H arasındaki FPS Farkı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vasconcelos

Centipat
Merhabalar. Bu iki işlemcinin aynı donanımlı bilgisayarlarda olduğunu düşünün. Elbette kesin bir şey söylenemez, ama işlemci özelliklerini mukayese ederek oyunlardaki FPS farkı en fazla ne kadar olur? 8 GB RAM, GTX 1660Ti ekran kartlı sistemde bu iki işlemcinin oyunlardaki FPS farkı tahmini ne kadar eder aşağı yukarı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ryzen 5 kullandım daha sonra ryzen7 gectım cıddı anlamda cok fark var oyunlarda ekran kartına baglı oldugu ıcın genelde fps ler aynı ama 5/10 fps farkı var ayrıca ryzen5 de drop soz konusu
Sadece oyunda belki yeterli olabilir ancak Adobe ve diğer iş yüklerinde her ikisi de çok hantal, başınızı ağrıtır ancak fiyat uygunluğu açısından iyi. Dünyanın sonu değil ama intel performansını asla beklemeyin.
++ intel'in Adobe vs. ile optimizasyon antlaşması var. Bu nedenler güçlerini çok verimli ve performanslı kullanıyorlar.

ryzen 5 kullandım daha sonra ryzen7 gectım cıddı anlamda cok fark var oyunlarda ekran kartına baglı oldugu ıcın genelde fps ler aynı ama 5/10 fps farkı var ayrıca ryzen5 de drop soz konusu

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı