AMD Ryzen 5 3550H RAM kullanımı

Aziz Aksel

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, yeni bir laptop almayı düşünüyorum fakat işlemci olarak AMD Ryzen işlemciler sürekli olarak RAM'in 1.5 - 2 GB kadarını kullanıyor diye duydum böyle bir şey var mı? Eğer varsa 8 GB RAM'lı bir laptopta sıkıntı yaşar mıyım?

Yok dar boğaz yapmaz RAM'dan çünkü harici grafik kartının ayrı belleği var zaten onu kullanacak fakat RAM yetersiz kalırsa RAM eklemesi yapabilirsin ya servisten ya da donanıma zarar vermeden sen de takabilirsin bu serbestliği HP sağlıyor aynı RAM'i bulabilirsen tabii.

Tamamdır ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim şimdi siparişini verdim :)

Bende bu sekilde

Dosya Ekleri

• Knipsel.PNG
    Knipsel.PNG
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
Tamamdır ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim şimdi siparişini verdim :)

Hocam hayırlı olsun ama RAM eklemesi kesin yapın. Bende HP Pavilion EC0014NT kullanıyorum. GTX 1650 ekran kartı 3550H işlemci 8 GB RAM var. Gördüğünüz üzere paylaşımlı ekran kartı olduğu için 8 GB RAM'den 5.9 GB kullanabiliyorum. Bu da normal oyun oynarken sıkıntı yaratmasada ETS 2 gibi haritası büyük oyunlarda arkadan browser açayım arkadaşlarımla konuşayım vs konusunda yetmeyebiliyor ve yanıt vermiyora düşüyor. RAM eklemesi sizi çok rahatlatır öneririm. İyi günler.
1656699477024.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı