Merhaba arkadaşlar ASRock A320M-HDV r4.0 anakart kullanıyorum, CBP ayarını kapatmak istiyorum ancak tam olarak bilgim yok bu konuda. 3 adet resim paylaşıyorum BIOS'daki ayarlar bu şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
80 dereceyi bırak Online oyunlarda genelde 10 saat kadar oynuyorum Full ayarlarda 70 dereceyi anca görüyor geçen stress testi yaptım 5 dakika boyunca yük altında 82 dereceyi gördü.
Advanced bölümünden cpu için olan kısıma girerseniz zaten core power boost(core boost power) görünecektir. Auto seçili olacaktır. Disabled yaptıktan sonra F10 tuşuna basın ve yes yazan yere tıklayın.
Arkadaşlar CPB'yi kapatmayı söylemişler ama ben de bir şey eklemek istiyorum, XMP ayarını kapatıp RAM frekansını 3000 veya 3200 MHz'e çekin ki RAM'iniz tam performansta çalışsın.
Advanced bölümünden CPU için olan kısma girerseniz zaten Core Power Boost(Core Boost Power) görünecektir. Auto seçili olacaktır. Disabled yaptıktan sonra F10 tuşuna basın ve yes yazan yere tıklayın.
Advanced bölümünden CPU için olan kısma girerseniz zaten Core Power Boost(Core Boost Power) görünecektir. Auto seçili olacaktır. Disabled yaptıktan sonra F10 tuşuna basın ve yes yazan yere tıklayın.