Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #71 thErenSK0 dedi: Bu işlemi yaptıktan sonra Windows'u kullanmaya devam edebilecek miyim? Rehberde Windows'u boot edemezsiniz yazıyor da. Genişletmek için tıkla... Windows'un Boot EFI'sini silmezseniz sıkıntı olmaz.
thErenSK0 dedi: Bu işlemi yaptıktan sonra Windows'u kullanmaya devam edebilecek miyim? Rehberde Windows'u boot edemezsiniz yazıyor da. Genişletmek için tıkla... Windows'un Boot EFI'sini silmezseniz sıkıntı olmaz.
thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #72 Kleyn dedi: Windows'un Boot EFI'sini silmezseniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Edebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam halletim şu anda açılıyor sistem, geriye sadece ses ve Bluetooth kaldı sanırım var mı başka yapmam gereken bir şey?
Kleyn dedi: Windows'un Boot EFI'sini silmezseniz sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Edebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam halletim şu anda açılıyor sistem, geriye sadece ses ve Bluetooth kaldı sanırım var mı başka yapmam gereken bir şey?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #73 thErenSK0 dedi: Tamam halletim şu anda açılıyor sistem, geriye sadece ses ve Bluetooth kaldı sanırım var mı başka yapmam gereken bir şey? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kartının ve ses kartının bilgileri ile yeni konu açınız ve beni etiketleyin.
thErenSK0 dedi: Tamam halletim şu anda açılıyor sistem, geriye sadece ses ve Bluetooth kaldı sanırım var mı başka yapmam gereken bir şey? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kartının ve ses kartının bilgileri ile yeni konu açınız ve beni etiketleyin.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Aralık 2022 #74 Başka yapmanız gereken bir şey yok, ses ve Bluetooth için ayrı konu açın hocam.