Onurhannnn Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #11 Yener Mesut dedi: Oda sıcaklığının çok büyük etkileri var. Oda sıcaklığı 20 olan bir yere göre tahmini 10 derece. Genişletmek için tıkla... Evet kışın değişecek ve çok rahatlayacak eminim buna bakalım şimdilik bi şekilde idare etmeye çalışacağım
Yener Mesut dedi: Oda sıcaklığının çok büyük etkileri var. Oda sıcaklığı 20 olan bir yere göre tahmini 10 derece. Genişletmek için tıkla... Evet kışın değişecek ve çok rahatlayacak eminim buna bakalım şimdilik bi şekilde idare etmeye çalışacağım
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #12 Onurhannnn dedi: Evet kışın değişecek ve çok rahatlayacak eminim buna bakalım şimdilik bi şekilde idare etmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu da alabilirsiniz isterseniz.
Onurhannnn dedi: Evet kışın değişecek ve çok rahatlayacak eminim buna bakalım şimdilik bi şekilde idare etmeye çalışacağım Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu da alabilirsiniz isterseniz.
JaggerVex Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 252 Çözümler 3 16 Temmuz 2020 #13 Bende 2 gün önce topladım pubg de 85 88 dereceleri görüyor. Kule tipi dark freezer x94 var. Kasam corsair carbide spec-delta 650w. Biostan cpu performansını 3.9ghz sabitledim 75 derecelerde dolanıyor.
Bende 2 gün önce topladım pubg de 85 88 dereceleri görüyor. Kule tipi dark freezer x94 var. Kasam corsair carbide spec-delta 650w. Biostan cpu performansını 3.9ghz sabitledim 75 derecelerde dolanıyor.