AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS ROG STRIX 2060 sistem toplama

Arkadaşlar hepinize tekrardan teker teker teşekkür ediyorum hepiniz haklısınız ancak sistemi tek bir yerden toplama taraftarıyım ve bu eklemeleri hazır sisteme eklemekteyim. Konuyu açma amacım aslında sadece şuydu bu sisteme 550W 80 corbide serisi kasa ve PSU yeterli olacak mıdır?

Yeterli olacaktır benim topladığım yer sinerji ordan topladım tüm parçaları ordan alabilirsiniz tercih size kalmış ama yeterli olacaktır 550W Corsair kasa.

Merakımdan soruyorum 2060 vs 2060 Super karşılaştırmalarına baktım fazla bir FPS farkı yok. Çoğu oyunda 5 FPS kadar farkediyor. Fiyat farkına değer mi?

Merakımdan soruyorum 2060 vs 2060 Super karşılaştırmalarına baktım fazla bir FPS farkı yok. Çoğu oyunda 5 FPS kadar farkediyor. Fiyat farkına değer mi?

Evet bende merak etmekteyim, yani bu super modelleri 2070 e eşit diyebiliriz ancak fps durumunda pekte farkeden bir şey görüntüleyememekteyim bizleri aydınlatabilecek arkadaşlarım varmı :)

Evet bende merak etmekteyim, yani bu super modelleri 2070'e eşit diyebiliriz ancak FPS durumunda pek de farkeden bir şey görüntüleyememekteyim bizleri aydınlatabilecek arkadaşlarım var mı :)

Daha az ısınıyor diye biliyorum ama onun dışında fark var mı bilmiyorum. Super modeller en fazla 1600 serisinde etki ediyor performansi çok arttiriyor.

Evet bende merak etmekteyim, yani bu super modelleri 2070 e eşit diyebiliriz ancak fps durumunda pekte farkeden bir şey görüntüleyememekteyim bizleri aydınlatabilecek arkadaşlarım varmı :)
Screenshot_175.png

RX 5700 XT ile RTX 2060 arasındaki farka araştırın bakın o zaman.

Daha az ısınıyor diye biliyorum ama onun dışında fark var mı bilmiyorum. Super modeller en fazla 1600 serisinde etki ediyor performansi çok arttiriyor.

O zaman aradaki para farkını super için vermeye değmez diyelim zaten bütçede buraya kadar :) Fiyatlar zaten evde kaldığımız bugünlerde uçmuş ama acil sistem toplamam gerekiyordu.

Yeterli 2060 için zaten önerilen PSU bakarsan 550 Watt yazıyor işlemcide 65 Watt Corsair'de kaliteli bir ürün fazlasıyla yetecekdir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı