Sistemi Vatan bilgisayardan KDV indirimi dışında bir zamanda almaya kalkarsanız ya paranızın bir kısmını çöpe atmış yada sistemden fedakarlık etmiş olacaksınız.
Cooler master MB511 almanı oneririm PSU lu versiyonunu Ryzen 5 3600 alıp alınabiliyorsa yanına 1660ti alman daha iyi olacaktır ve 1600tl 75Hz monitör almak bana göre saçma AOC C24G1 almanı öneririm.
Sistemi Vatan bilgisayardan KDV indirimi dışında bir zamanda almaya kalkarsanız ya paranızın bir kısmını çöpe atmış yada sistemden fedakarlık etmiş olacaksınız.
Cooler master MB511 almanı oneririm PSU lu versiyonunu Ryzen 5 3600 alıp alınabiliyorsa yanına 1660ti alman daha iyi olacaktır ve 1600tl 75Hz monitör almak bana göre saçma AOC C24G1 almanı öneririm.
AOC monitör düşünmüyorum, monitör konusunda tartışmasız ASUS. Fakat çok uygun ve özellikli LG, Samsung, BenQ veya Dell bulursam, bunlardan da tercih ederim. AOC kullanan çok kişi gördüm, ölü pixel olma ihtimali korkutuyor.
Biraz öyle görünüyor bende farkındayım. Benim hedef IPS monitörde 1080p oyun oynama keyfi. Yoksa en az GTX 2070 zorlarım, ama o kadar güçlü ekran kartının gerekli olduğunu düşünmüyorum. Çok paraya çok parça almak çoğu zaman daha mantıklı.
Hepsiburada ve vatan anasayfalarini takibe alın sürekli. Buradan da haberiniz olur ama garantisi olmaz.
Bunun dışında Vatanda şu an hazirladiginiz sistemi başka bir firmadan toplasaniz zaten KDV indirimi kadar fark yaratır zaten, Vatan pahalı firmadır.