AMD Ryzen 5 3600 ve RX 590 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Arduo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.606
Sistemi kendiniz toplayabilir misiniz, ayrıca 2 SSD ve 2 GB HDD mutlaka olmalı mı?

Üstünkörü bir paylaşım olacak gerçi zamanım olmadığından ama yine de bir şeyler olabileceğini gösterir. Toplamda 9260 TL gibi bir fiyat yapıyor ama dediğim gibi üzerine düşülür ve doğru donanımlardan kısılır ve ihtiyaç olmayan şeyleri aradan çıkarınca güzel tavsiyeler gelecektir.

LOGITECH G432 = 559 TL

MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms = 1932 TL

erereer.jpg

Son düzenleme:
Sistemi kendiniz toplayabilir misiniz, ayrıca 2 SSD ve 2 GB HDD mutlaka olmalı mı?

Üstünkörü bir paylaşım olacak gerçi zamanım olmadığından ama yine de bir şeyler olabileceğini gösterir. Toplamda 9260 TL gibi bir fiyat yapıyor ama dediğim gibi üzerine düşülür ve doğru donanımlardan kısılır ve ihtiyaç olmayan şeyleri aradan çıkarınca güzel tavsiyeler gelecektir.

LOGITECH G432 = 559 TL

MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms = 1932 TL

Cok tesekkurler bu sistem cok guzel olmus.

Tavsiye almaya hatta bu arada indirim beklemeye devam edin. Ben o gün için aceleyle bir liste çıkardım daha stabil daha düzgün bir şey mutlaka paylaşan olur. Fiyatlarda o günden bugüne değişmiştir zaten.

Cok guzel sistem tesekkurler. O kadar guclu ekran karti almak istemiyorum, gercekten ihtiyacim yok. 1080p, 24/27 inc monitorde oyun oynayacagim. Ya RX 590 ya da GTX 1660Ti gibi bir model arasinda kararsiz kaldim. Yinede tesekkurler.

Hepsiburada ve Vatan bilgisayar takibe alınmalı, KDV indirimi ne zaman olacağı belli olmuyor. Ayrıca önümüzde Black Friday olacak. Fakat her iki durum içinde önceden fiyat takibi yapmak iyi olur, indirim olduğu iddia edilip bazı ürünler aynı fiyata satılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı