AMD Ryzen 5 5600 stok fan yeterli mi?

Bunu kullanmadığım için bilmiyorum ama Mugen 5 ile boşta 33 derece civarı oluyordu. Dediğiniz gibi zaten işlemci çok ısınan bir işlemci değil, Dark da işini görebilir.
Performansı SE-224-XT ile 2-3 derece oynuyor maksimum.

Performansı SE-224-XT ile 2-3 derece oynuyor maksimum.
Doğrudur hocam, onlarca soğutucu var, hepsini alıp deneme şansımız yok. O zaman ki şartlarda bunu almak benim işime gelmişti, belki ilerde işlemci değiştiririm falan diye biraz daha iyisi olsun demiştim. Birde çok sessiz çalışıyordu.

Yaz ayları yaklaşıyor o yüzden AMD işlemciler biraz fazla ısındığından dolayı stok fan ile uzun süre kullanmanı önermem. Kule tipi fan veya sıvı soğutucu almanı tavsiye ediyorum.

Ryzen 5 5600x kullanıyorum, stok fan ile 90-95 dereceleri görmüştüm.

hocam bunlar çok pahalı. işlemciyi 3.399 tl ye aldım. 100 tl de kupon vardı 3299 tl ye geldi. bu fan 5 bin lira

hocam bunlar çok pahalı. işlemciyi 3.399 tl ye aldım. 100 tl de kupon vardı 3299 tl ye geldi. bu fan 5 bin lira

İkisi de işini görür bütçen varsa ve para harcamak istiyosan 2K olanı al ama çok bir lüzumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…