Elektronik AMD Ryzen 5 5600X işlemci 3.310 TL

Arkadaşlar 10400F işlemcim var. 1660 Super'den yeni 6700XT'ye geçtim. 5600X alıp yanına B550 yükseltmesi yapsam değer mi?

Al-sat yapmanın neresi kötü anlamadım, ucuza bulmuşken adam değerlendirmek ve ekmeğini kazanmak istiyor. İhtiyacı olup da kampanyayı kaçıranlar isterse "Al-sat"çılardan alışveriş yapabilirler. Ticaret dostum bu.
Al satın zararları:
Ürün Stoğunu bitirmesi,
İhtiyacı olanın alamaması,
Satılan ürünlerin Fahiş fiyattan satılması,
Firmaların al sat yapanlara karşı önlem almaya çalışması dolaylı olarak indirimleri azaltması,
Ölücülerin çoğalması.
Evet dediğin gibi kaçıranlar al sat yapanlardan alabilirler fakat neden alsınlar al sat yapanlar zaten piyasa fiyatına satıyor ucuza satmıyor ki, bu ekmek çıkartmaktan ziyade sineğin yağını çıkartmaya benziyor.

Al satın zararları:
Ürün stokunu bitirmesi,
İhtiyacı olanın alamaması,
Satılan ürünlerin Fahiş fiyattan satılması,
Firmaların al sat yapanlara karşı önlem almaya çalışması dolaylı olarak indirimleri azaltması,
Ölücülerin çoğalması.
Evet dediğin gibi kaçıranlar al sat yapanlardan alabilirler fakat neden alsınlar al sat yapanlar zaten piyasa fiyatına satıyor ucuza satmıyor ki, bu ekmek çıkartmaktan ziyade sineğin yağını çıkartmaya benziyor.

Şimdi şöyle ki al sat yapan kişiler de dolaylı yoldan o ürüne ihtiyaç duyuyorlar çünkü oradan kâr edip para kazanmaya çalışıyorlar. Diğer mesajlarda bazı arkadaşların yazdığı gibi piyasa buna göre şekilleniyor. Bu birçok şeyde böyle zaten. Daha derine inersek Hepsiburada satıcıları da benzer bir şey yapıyor.

Çektim ben de 1 tane hadi hayırlısı.
Hayırlı olsun.

5300TL görünüyor :D

Bitmiş çünkü. Çok satanlarda 1. sıraya bile girmiş:

1721824632290.png

Belki yeniden indirime koyarlar, 1-2 gün daha beklemek lazım. 1-2 gün sonra yine indirime koyulmuyorsa fırsat bitmiş demektir.

Bir ara stok falan yenilediler.

Zaten şu anki Satıcısı Hema Bilişim, Amazon Germany'dekinde stok bittiği için kalkmış sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı