AMD Ryzen 5 5600X işlemciye anakart önerisi

Mert331

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RTX 3060 Ti.
SSD: 500 GB A2000 anakartı görsellerden bakar mısınız?

Screenshot_20210822-205355~2.png

Sonradan 5900X falan almayacaksan B550M-S2H al geç. B550 çipset ve ARGB portu var. Elindeki işlemci için de yeterli. Diğerlerini seçtiğinde fiyat çok fırlıyor.

B550M S2H alın, geçin. Diğerleri fiyatları sebebiyle mantıklı değil.

ASUS B550M-K da 2 tane M.2 slotu var, sizce S2H almak yerine onu almak daha iyi olmaz mı?

Not: Kaliteleri üç aşağı beş yukarı aynıdır diye gözüme takılan bu detayı sordum, M-K'nın sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum.

ASUS B550M-K da 2 tane M.2 slotu var, sizce S2H almak yerine onu almak daha iyi olmaz mı?

Not: Kaliteleri üç aşağı beş yukarı aynıdır diye gözüme takılan bu detayı sordum, M-K'nın sıkıntısı var mı yok mu bilmiyorum.
Çok komik bir şey söyleyeceğim. B550M-K'de ARGB portu yok. :ROFL: Evet, doğru gördün. B550 çipsetli bir anakart ve ARGB portu yok. Durumun vahimliğine bak.

@DjKedi MOSFET soğutması iyi S2H'ın. 2. M.2 slotu için bundan fedakarlık etmek mantıklı değil.

Çok komik bir şey söyleyeceğim. B550M-KDE ARGB portu yok. :ROFL: Evet, doğru gördün. B550 çipsetli bir anakart ve ARGB portu yok. Durumun vahimliğine bak.

Zaten sadece M.2 detayına bakıp söylemiştim, MOSFET soğutucusu da yokmuş M-K da şimdi gördüm. Pek alınacak bir kart gibi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı