AMD Ryzen 5 7600X ve RTX 4060 Ti 16 GB'lı sistem alınır mı?

Hocam Bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde amd ekran kartı tercih ederdim. Rx 6600 xt vs.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241122-115528_Chrome.jpg
    Screenshot_20241122-115528_Chrome.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 21
Hocam Bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde AMD ekran kartı tercih ederdim. RX 6600 XT vs.

Bu siteler yanlış gösteriyor. Zaten bu forumda yasak bu siteler. 7600X 4070 Ti Super´i bile besleyebilir.

Bunu buldum.

Hocam fiyat olarak iyi ama özelleştirince benim bütçemi tekrardan aşıyor benim almak istediğim le bunun arasında çok fark çıkıyor.

Hocam bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde AMD ekran kartı tercih ederdim. RX 6600 XT vs.

Zaten günde taş çatlasa 3 saat falan oynayabiliyorum bence 4060 Ti 16 GB beni idare eder zaten genelde GTA V vs. oynuyorum.

İleride 4060 Ti'ı satıp yeni çıkan 5000 serisi ekran kartı almayı düşünüyorum zaten.

Hocam fiyat olarak iyi ama özelleştirince benim bütçemi tekrardan aşıyor benim almak istediğim le bunun arasında çok fark çıkıyor.

Zaten günde taş çatlasa 3 saat falan oynayabiliyorum bence 4060 Ti 16 GB beni idare eder zaten genelde GTA V vs. oynuyorum.

İleride 4060 Ti'ı satıp yeni çıkan 5000 serisi ekran kartı almayı düşünüyorum zaten.
Bir de ekleyeyim. Youtubedan rehber videoları izleyerek kendi pcnizi toplamak hazır kasalara göre birkaç bin lira kâra geçmenizi sağlayacaktır. Ben ilk kasamı öyle toplamıştım. Ayrıca güzel bir araştırmayla ikinci el ekran kartı/işlemciler de size güzel bir getiri sağlayabilir. Bunu ben denemedim ama bazen sarı sitede güzel teklifler görüyorum.

Bir de ekleyeyim. YouTube'dan rehber videoları izleyerek kendi pcnizi toplamak hazır kasalara göre birkaç bin lira kâra geçmenizi sağlayacaktır. Ben ilk kasamı öyle toplamıştım. Ayrıca güzel bir araştırmayla ikinci el ekran kartı/işlemciler de size güzel bir getiri sağlayabilir. Bunu ben denemedim ama bazen sarı sitede güzel teklifler görüyorum.

Bilgi için teşekkürler ama ben toplamayı bilmediğim için ve toplayacak kişi bulacak vaktim olmadığı için hazır sistem tavsiye ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı