Hocam Bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde amd ekran kartı tercih ederdim. Rx 6600 xt vs.
Hocam Bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde AMD ekran kartı tercih ederdim. RX 6600 XT vs.
Hocam bottleneck Calculator'dan baktığıma göre %10 bottleneck var. Paranızın bir kısmı boşa gidebilir bu durumda. Bence biraz daha güçlü bir işlemci bakabilirsiniz.
4060 konusu için de bence 1080p için gayet iyi bir ekran kartı. Çıktığı dönem fiyatının kesinlikle karşılığı değildi ama zamanla fiyatı daha makul seviyelere geldi. Bütçeniz 4060'a yetiyorsa içiniz rahat tercih edebikirsiniz. Ama ben şahsen aynı seviyelerde AMD ekran kartı tercih ederdim. RX 6600 XT vs.
Bir de ekleyeyim. Youtubedan rehber videoları izleyerek kendi pcnizi toplamak hazır kasalara göre birkaç bin lira kâra geçmenizi sağlayacaktır. Ben ilk kasamı öyle toplamıştım. Ayrıca güzel bir araştırmayla ikinci el ekran kartı/işlemciler de size güzel bir getiri sağlayabilir. Bunu ben denemedim ama bazen sarı sitede güzel teklifler görüyorum.
Bir de ekleyeyim. YouTube'dan rehber videoları izleyerek kendi pcnizi toplamak hazır kasalara göre birkaç bin lira kâra geçmenizi sağlayacaktır. Ben ilk kasamı öyle toplamıştım. Ayrıca güzel bir araştırmayla ikinci el ekran kartı/işlemciler de size güzel bir getiri sağlayabilir. Bunu ben denemedim ama bazen sarı sitede güzel teklifler görüyorum.