AMD Ryzen 5600X için RAM önerisi

• Konuyu başlatan Agmet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 6.292
300-400 TL için performans kısmaya değmez diye düşünüyorum. 3600 CL18 olsa neyse de 3600 CL16 RAM'ler gerçekten güzel. Bütçe sorunu ve illa TR garantili olacaksa bunu da alabilirsiniz.

Peki Trident Z Neo ile Trident Z arasındaki fark nedir?Yüksek ihtimalle 3600MHz CL16 G.Skill Trident Z Neo alacağım ama araştırıyorum hala.

Peki Trident Z Neo ile Trident Z arasındaki fark nedir?Yüksek ihtimalle 3600MHz CL16 G.Skill Trident Z Neo alacağım ama araştırıyorum hala.
İkisi de CL16 3600 ise herhangi birisini alabilirsiniz fakat ben bu fiyatlara DDR4 RAM alınmasına karşıyım, aşırı pahalı. Daha ucuza daha iyisi var üstelik.

Peki neden daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
Dediğim gibi kendim de o bellekleri kullanıyorum. Arada 1000+ fiyat farkı var. Piyasada bilinen ve son zamanlarda çıkmış bir RAM. Çipleri az çok belli. Bence tasarımsal olarakta daha iyi. Yine de size kalmış.

Dediğim gibi kendim de o bellekleri kullanıyorum. Arada 1000+ fiyat farkı var. Piyasada bilinen ve son zamanlarda çıkmış bir RAM. Çipleri az çok belli. Bence tasarımsal olarak da daha iyi. Yine de size kalmış.

Performans olarak bir fark yoktur yani.

Zaten 4400 MHz RAM satnı almıştım fakat tam performans vermiyordu düşük performans verdiği için değiştirdim.

GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 AMD Ryzen Uyumlu RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu ürünü satın alacaktım ama açıklamasında 3000 serisi için optimize edilmiş diyor o yüzden kararszı kaldım.

3000 serisine destek veriyor anlamında yazmışlar. Sadece 3000 serisinde çalışacak diye bir şey anlamayın.

Peki Trident Z Neo ile Trident Z arasındaki fark nedir? Yüksek ihtimalle 3600MHz CL16 G.Skill Trident Z Neo alacağım ama araştırıyorum hala.

Neo daha yeni versiyonu yapı farklılığı var çok küçük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı