AMD Ryzen 7 2700X Sistem İçin PSU Tavsiyesi

Ben RAM'leri 3200 mhz baz almıştım ama Corsair'le çok fark yok.Teşekkür ederim her şey için sağolun.Siz olmayasaydınız böyle kaliteli bir güç kaynağı olduğunu bilmeyecektim.Videoyu izleyince daha iyi anlarım.İyi günler.:):):cool:

Son düzenleme:
Rica ederim. Önemli bir detayı belirteyim. x470 anakart üzerinde 8+4 pin güç bağlantısı mevcut. Ekstra 4 pin bağlantısı overclock yapıldığı zaman gerekli güç desteğini sağlamak için. Bunun için 2 adet 8 pin güç bağlantısı olan bir güç kaynağına ihtiyaç duyuluyor. Fakat genelde üst seviye güç kaynaklarında bu çıkışlar mevcut tabi bu durumda güç kaynağı fiyatlarıda ciddi oranda artıyor.

Alttaki bağlantıdaki kablo ile bu durumda çözülüyor. Güç kaynağındaki molex çıkışlarından birine bu kabloyu bağlayıp onuda anakartın 4 pin güç kısmına bağlıyorsun. Zaten molex bağlantı kullanan pek bir şey kalmadı ki 5 adet molex bağlantı var güç kaynağında.

Atx Güç Kaynağının P4 Anakarta Takılmasını Sağlayan Bağlantı Fiyatı

------

2700x 1080 ti 16gb ramli bir sistem için

Cooler Master MasterBox Pro 5 RGB 700W almayı düşünüyorum yeterli gelir mi?

Evet yeterli olur.

Ayrıca x470 bir anakarta sahipsen ya da alma niyetindeysen, hız aşırtma ile haşır neşir olmak istiyorsan. Alttaki bağlantılardaki gibi güç kaynaklarına ihtiyacın olabilir. Zira MasterBox Pro 5 RGB ile gelen MasterWatt Lite 700W bu güç kaynağında 1 adet 4+4 EPS (cpu) güç çıkışı bulunuyor. Bunun dışında farklı bir anakart kullanıyorsan zaten bu yazdıklarımı dikkate almana gerek yok :)

Seasonic PRIME 750W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750PD)

COOLER MASTER GM V750 RS750-AFBAG1, 750W 80+ Gold, Tam Modüler Güç Kaynağı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı