AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz için kaç volt verilmeli?

Core voltage ve NB/SOC Volt değerlerini 1.0000v olarak mı kullanıyorsunuz? Benim de işlemcim aynı.

Ben onları "Auto" olarak bıraktım ellemedim. Sistem stabil çalışıyor 1 haftadır kullanıyorum bende. Daha açıklayıcı olması için BIOS'dan da bir resim ekleyim olmadı.

BIOS bu şekilde. 1 Volt bana da biraz değişik geldi lakin hiç sıkıntı yok. Sanırım 7nm teknolojisiyle alakalı az enerji tüketiyor diye düşünüyorum. Bir haftadır oyun ve programlarla test ediyorum herşey su gibi akıyor.

Son düzenleme:
Core Performance Boost kapalı olarak mı kullanıyorsunuz yoksa varsayılan ayarlarda mı? Sıcaklıklarda dalgalanma oluşuyor mu?

Core Performance Boost kapalı olarak mı kullanıyorsunuz yoksa varsayılan ayarlarda mı? Sıcaklıklarda dalgalanma oluşuyor mu?

Core Boostu kapattım Disable durumda. Artık 3.6 Ghz olduğu için dalgalanma da olmuyor ve sıcaklık daha stabil.

Core Boostu kapattım Disable durumda. Artık 3.6 Ghz olduğu için dalgalanma da olmuyor ve sıcaklık daha stabil.
Hangi anakartla birlikte kullanıyorsunuz? En son yayınlanan BİOS sürümünü yüklediniz mi?
İşlemci yaptığınız ayarla daha stabil ve kararlı çalışır fakat performans tarafında çok fazla düşüş meydana geldiği söyleniyor. Uygulamalarda ve oyunlarda bu fark ediliyor mu?

Önceki mesajlarda resimler mevcut orda yazıyor. İşlemci performansı ise kesinlikle düşük veya düşüş yok. Çok güçlü bir işlemci.

Önceki mesajlarda resimler mevcut orda yazıyor. İşlemci performansı ise kesinlikle düşük veya düşüş yok. Çok güçlü bir işlemci.
Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum fakat sizden şuanda yapmış olduğunuz ayarlar ile Cinebench R20 testi yapmanızı isteyecektim. Tabi sizin içinde bir sorunu yoksa ve zamanınız var ise.

Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum fakat sizden şuanda yapmış olduğunuz ayarlar ile Cinebench R20 testi yapmanızı isteyecektim. Tabi sizin içinde bir sorunu yoksa ve zamanınız var ise.

Şimdi kurup yaptım bu tablo çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…