Ben onları "Auto" olarak bıraktım ellemedim. Sistem stabil çalışıyor 1 haftadır kullanıyorum bende. Daha açıklayıcı olması için BIOS'dan da bir resim ekleyim olmadı.
BIOS bu şekilde. 1 Volt bana da biraz değişik geldi lakin hiç sıkıntı yok. Sanırım 7nm teknolojisiyle alakalı az enerji tüketiyor diye düşünüyorum. Bir haftadır oyun ve programlarla test ediyorum herşey su gibi akıyor.
BIOS bu şekilde. 1 Volt bana da biraz değişik geldi lakin hiç sıkıntı yok. Sanırım 7nm teknolojisiyle alakalı az enerji tüketiyor diye düşünüyorum. Bir haftadır oyun ve programlarla test ediyorum herşey su gibi akıyor.
Hangi anakartla birlikte kullanıyorsunuz? En son yayınlanan BİOS sürümünü yüklediniz mi?
İşlemci yaptığınız ayarla daha stabil ve kararlı çalışır fakat performans tarafında çok fazla düşüş meydana geldiği söyleniyor. Uygulamalarda ve oyunlarda bu fark ediliyor mu?
Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum fakat sizden şuanda yapmış olduğunuz ayarlar ile Cinebench R20 testi yapmanızı isteyecektim. Tabi sizin içinde bir sorunu yoksa ve zamanınız var ise.
Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum fakat sizden şuanda yapmış olduğunuz ayarlar ile Cinebench R20 testi yapmanızı isteyecektim. Tabi sizin içinde bir sorunu yoksa ve zamanınız var ise.