AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz için kaç volt verilmeli?

BIOS bu şekilde. 1 Volt bana da biraz değişik geldi lakin hiç sıkıntı yok. Sanırım 7nm teknolojisiyle alakalı az enerji tüketiyor diye düşünüyorum. Bir haftadır oyun ve programlarla test ediyorum herşey su gibi akıyor.

DSC_0083.JPG DSC_0084.JPG

Son düzenleme:
BIOS bu şekilde. 1 Volt bana da biraz değişik geldi lakin hiç sıkıntı yok. Sanırım 7nm teknolojisiyle alakalı az enerji tüketiyor diye düşünüyorum. Bir haftadır oyun ve programlarla test ediyorum herşey su gibi akıyor.

Eki Görüntüle 428800Eki Görüntüle 428801
Core Performance Boost kapalı olarak mı kullanıyorsunuz yoksa varsayılan ayarlarda mı? Sıcaklıklarda dalgalanma oluşuyor mu?

Core Boostu kapattım Disable durumda. Artık 3.6 Ghz olduğu için dalgalanma da olmuyor ve sıcaklık daha stabil.
Hangi anakartla birlikte kullanıyorsunuz? En son yayınlanan BİOS sürümünü yüklediniz mi?
İşlemci yaptığınız ayarla daha stabil ve kararlı çalışır fakat performans tarafında çok fazla düşüş meydana geldiği söyleniyor. Uygulamalarda ve oyunlarda bu fark ediliyor mu?

Önceki mesajlarda resimler mevcut orda yazıyor. İşlemci performansı ise kesinlikle düşük veya düşüş yok. Çok güçlü bir işlemci.

Önceki mesajlarda resimler mevcut orda yazıyor. İşlemci performansı ise kesinlikle düşük veya düşüş yok. Çok güçlü bir işlemci.
Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tuttum fakat sizden şuanda yapmış olduğunuz ayarlar ile Cinebench R20 testi yapmanızı isteyecektim. Tabi sizin içinde bir sorunu yoksa ve zamanınız var ise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı