AMD Ryzen 7 3700X İşlemci İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD Ryzen 7 3700X İşlemci İncelemesi
AMD-Ryzen-7-3700X-inceleme-1920x1080.jpg

AMD’nin Ryzen 3000 ailesine ait fiyat/performans işlemcisi Ryzen 7 3700X modelini inceliyoruz. Bu bir tesadüf mü yoksa ülkece bayıldığımız komplo teorileri dahilinde gerçekleşen bir durum mu bilemiyoruz lakin AMD, 50. yılında bomba gibi bir dönüş yapıyor işlemci piyasasına. Yıllar boyunca Intel ile rekabet etmeye çalışan, Bulldozer gibi iddialı bir kod isimle işlemci üretip paletlerin altında […]

Devamı: AMD Ryzen 7 3700X İşlemci İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Satın alırsam MSI B350 Tomahawk anakartımla kullanabilir miyim? ryzen 5 1600 kullanıyorum şuan ama anakart değişimi gerekiyo mu gerekmiyo mu bilmiyorum.

X370 anakartımla 3600 veya 3700X geçeceğim Beta BIOS yükledin mi?
Beta BIOS işlemciyi almadan yüklenmeli bence zaten adı üstünde ''Beta'' belki işlemci alana kadar başka bir güncelleme daha çıkar. 🙂
Satın alırsam MSI B350 Tomahawk anakartımla kullanabilir miyim? ryzen 5 1600 kullanıyorum şuan ama anakart değişimi gerekiyo mu gerekmiyo mu bilmiyorum.
Aynı karta sahibiz umarım gerekmiyordur benim korktuğum şey güç beslemesi OC konusunda.

Beta BIOS işlemciyi almadan yüklenmeli bence zaten adı üstünde ''Beta'' belki işlemci alana kadar başka bir güncelleme daha çıkar. 🙂

Aynı karta sahibiz umarım gerekmiyordur benim korktuğum şey güç beslemesi OC konusunda.
Beta BIOS yayınlandı zaten yüklemen gerekiyor işlemci takıp çalıştırmak için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı