Çözüldü AMD Ryzen 7 3750H sürücüleri güncellenmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaday Tegin

Hectopat
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden her sürücüleri güncellediğimde 1 hafta sonra AMD işlemcinin ekran kartı devre dışı kalıyordu, saçma sapan hatalarla karşılaşıyordum. Sürücüleri kaldırıp baştan kurmak zorunda kalıyordum. 1-2 hafta sonra yine aynı olay oluyordu. Eylülde mi ne yayınladıkları versiyonu kurduğumda sıkıntı çözülmüştü. Şu zamana kadar da hiçbir sorunla karşılaşmadım. Ama yine de emin olamıyorum sizce güncellemeli miyim? Yoksa devam mı edeyim şuan yüklü olan sürümle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şahsen güncellemeni hiç önermiyorum. Benim tek sorun yaşamadığım sürücü Mayıs 2020'den kalma 20.4.2 sürücüsünden başka bir şey değil. Ben de ona döneceğim yakın zamanda. Yani her güncelleme her şeye iyi olmuyor.
driver booster la pc ni güncelle
Kesinlikle indirme. Yanlış driver indiriyor. İndirince de format atmaktan başka pek çare kalmıyor, 100 tane indirmiş oluyor çoktan.
Şahsen güncellemeni hiç önermiyorum. Benim tek sorun yaşamadığım sürücü Mayıs 2020'den kalma 20.4.2 sürücüsünden başka bir şey değil. Ben de ona döneceğim yakın zamanda. Yani her güncelleme her şeye iyi olmuyor.
driver booster la pc ni güncelle
Kesinlikle indirme. Yanlış driver indiriyor. İndirince de format atmaktan başka pek çare kalmıyor, 100 tane indirmiş oluyor çoktan.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı