AMD Ryzen 7 5800X RTX 3080 Ti sistem için işlemci soğutucu ve PSU önerisi

swean

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba AMD Ryzen 7 5800X aldım yakın zamanda RTX 3080 Ti ekran kartıyla beraber kullanacağım. Bu sistem için en iyi soğutucu ve PSU önerebilir misiniz?
Eski sistemi upgrade ediyorum ondan dolayı bu önerileri istiyorum teşekkürler öneren önermeyen herkese.
Kasam Asus Tuf GT501

Son düzenleme:
Kasanızı söyleyebilir misiniz? Ona göre sıvı yada hava soğutucu önerelim? Watt olarak Psu'nuz ileriye dönüklük açısında 850watt olursa çok daha temiz olur.

Kasam ASUS TUF GT 501 siyah.

Kasanızı söyleyebilir misiniz? Ona göre sıvı ya da hava soğutucu önerelim? Watt olarak PSU'nuz ileriye dönüklük açısında 850watt olursa çok daha temiz olur.

PSU için 1500-2000 arası
İşlemci soğutucusu için 3000-3500 civarına kadar bütçe ayırabilirim.
Yani daha uyguna varsa onları da alabilirim kaliteliyse eğer.

Kasam ASUS TUF GT 501 siyah.
Sıvı soğutma 500 lira daha pahalı ama kalitelidir. : Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

PSU için 1500-2000 arası
İşlemci soğutucusu için 3000-3500 civarına kadar bütçe ayırabilirim.
Yani daha uyguna varsa onları da alabilirim kaliteliyse eğer.
Bütçeyi yeni gördüm. O fiyata Psu sıfır mümkün değil. Psu'da 2.el de önermiyorum. Bence Şimdilik kaliteli bir hava soğutma ile idare et. Bütçeyi PSU'ya ayır. Emin ol çok daha uzun ömürlü yatırım olur.

Son düzenleme:
PSU kötü durumda eski sistemimden kalma 550W ASUS TUF PSU var.
Soğutucu alacaksam sonuna kadar kullanarak alacağım bir daha bütçe ayırma şansım olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı