AMD Ryzen 7 7800x3D sistem tavsiyesi

Benzer parçalara aynı sistemi bende kurmayı düşünüyorum sıvı soğutma olarak kaç mm aldınız memnun musunuz?

Benzer parçalara aynı sistemi bende kurmayı düşünüyorum sıvı soğutma olarak kaç mm aldınız memnun musunuz?
360mm olanı aldım. RX 580 8gb ekran kartı ile kullanıyorum. İşlemci sayesinde güzel performans alıyorum. Sistemden memnunum. Tavsiye ederim. ^^

360mm olanı aldım. RX 580 8gb ekran kartı ile kullanıyorum. İşlemci sayesinde güzel performans alıyorum. Sistemden memnunum. Tavsiye ederim. ^^
Teşekkür ederim render da yapacağım için İ7 13700KF ile gidip geliyorum ama sanırım 7800x3d alacağım.

bende senin sistemine benzer bir sistem toplama aşamasındayım da boot süresi ile ilgili bir çözüme ulaşabildin mi ?

bende senin sistemine benzer bir sistem toplama aşamasındayım da boot süresi ile ilgili bir çözüme ulaşabildin mi ?
Araştırdım çoğu kişide mevcut bu durum. Rahatsız eden bi durum yok ortada. 1 - 2 ayar değişikliği ile daha iyi durumda. Zamanla çözülebilecek bir şey kanımca. Beni rahatsız etmiyor. Güzel işlemci iyi ki almışım...

MSI B650 Carbon Wifi veya MSI Tomahawk B650 alabilirsiniz bende aynı özelliklerde bilgisayar topluyorum.

tabi elbette ama hiç bir parçayı henüz satın almadığım için biraz rahatsız etti bu durum 60-70 bin liralık sistem toplayacağım 2 dakika bekleyecek miyim birde yani normal muadilleri 10 saniyede açılıcak gerçekten sinir bozucu.. Son olarak sorum ne kadar boot süresiniz var ?

Merhaba PC'yi aldınızmı acaba memnun musunuz nereden aldınız? Veya nereden almayı düşünüyorsunuz sisteminizin özelliklerini ve kaça aldığınızı yazar misiniz?

MSI B650 Carbon Wifi veya MSI Tomahawk B650 alabilirsiniz bende aynı özelliklerde bilgisayar topluyorum
Merhaba sisteminizi aldınızmı memnunmusunuz sistem parçalarını atarmisiniz ve kaça aldınız

Merhaba hocam işlemciden memnun musunuz ben de bütün parçaları topladım işlemci konusunda karar veremedim, 4080 ekran kartı var 7800x3d ile 7700x arasında kaldım.

Merhaba hocam işlemciden memnun musunuz ben de bütün parçaları topladım işlemci konusunda karar veremedim, 4080 ekran kartı var 7800x3d ile 7700x arasında kaldım.

3D işlemciler dışında Ryzen 7000 serisi ısınma sorunlu. Aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…