AMD Ryzen 7 7800x3D sistem tavsiyesi

İyi sosyaller arkadaşlar. 7800x3D sistem toplamayı düşünüyorum. Seçmiş olduğum;

- RAM, PSU uygun veya yeterli mi?
- Ekran kartını geçici kullansam bu toplamış olduğum sistemde sıkıntı çeker miyim?

Anakart ve soğutucu karar veremedim onda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aklımda anakart olarak ASUS ROG STRIX X670E-E var ama gereksiz pahalı mı olur bilemedim. İlerleyen zamanda 4070 Ti düşünüyorum.
Satın almış olduğum kasa umarım beni üzmez. :)

- AMD Ryzen 7 7800X3D (düşünüyorum)

- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT (düşünüyorum)

- COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH (alındı)

- MPG A850G PCIE5 (düşünüyorum)

-Ekran kartı: Radeon RX 580 series 8 GB (geçici kullanacağım)

- Anakart (7 - 10 Bin TL arası)

- Soğutucu (360 mm düşünüyorum)
Benzer parçalara aynı sistemi bende kurmayı düşünüyorum sıvı soğutma olarak kaç mm aldınız memnun musunuz?

Benzer parçalara aynı sistemi bende kurmayı düşünüyorum sıvı soğutma olarak kaç mm aldınız memnun musunuz?
360mm olanı aldım. RX 580 8gb ekran kartı ile kullanıyorum. İşlemci sayesinde güzel performans alıyorum. Sistemden memnunum. Tavsiye ederim. ^^

Arkadaşlar sistemi topladım kurdum. Formatta attım. Güncel bios da kurulu. Gel gör ki çok geç açılıyor. Bundan önce ki sistemimde 10 sny den kısa bi sürede açılıyordu neredeyse. Aynı ssd kullanıyorum. 970 evo plus. Bir yerde yanlış mı yaptım?
bende senin sistemine benzer bir sistem toplama aşamasındayım da boot süresi ile ilgili bir çözüme ulaşabildin mi ?

bende senin sistemine benzer bir sistem toplama aşamasındayım da boot süresi ile ilgili bir çözüme ulaşabildin mi ?
Araştırdım çoğu kişide mevcut bu durum. Rahatsız eden bi durum yok ortada. 1 - 2 ayar değişikliği ile daha iyi durumda. Zamanla çözülebilecek bir şey kanımca. Beni rahatsız etmiyor. Güzel işlemci iyi ki almışım...

İyi sosyaller arkadaşlar. 7800x3D sistem toplamayı düşünüyorum. Seçmiş olduğum;

- RAM, PSU uygun veya yeterli mi?
- Ekran kartını geçici kullansam bu toplamış olduğum sistemde sıkıntı çeker miyim?

Anakart ve soğutucu karar veremedim onda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aklımda anakart olarak ASUS ROG STRIX X670E-E var ama gereksiz pahalı mı olur bilemedim. İlerleyen zamanda 4070 Ti düşünüyorum.
Satın almış olduğum kasa umarım beni üzmez. :)

- AMD Ryzen 7 7800X3D (düşünüyorum)

- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT (düşünüyorum)

- COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 MESH (alındı)

- MPG A850G PCIE5 (düşünüyorum)

-Ekran kartı: Radeon RX 580 series 8 GB (geçici kullanacağım)

- Anakart (7 - 10 Bin TL arası)

- Soğutucu (360 mm düşünüyorum)
MSI B650 Carbon Wifi veya MSI Tomahawk B650 alabilirsiniz bende aynı özelliklerde bilgisayar topluyorum.

Araştırdım çoğu kişide mevcut bu durum. Rahatsız eden bi durum yok ortada. 1 - 2 ayar değişikliği ile daha iyi durumda. Zamanla çözülebilecek bir şey kanımca. Beni rahatsız etmiyor. Güzel işlemci iyi ki almışım...
tabi elbette ama hiç bir parçayı henüz satın almadığım için biraz rahatsız etti bu durum 60-70 bin liralık sistem toplayacağım 2 dakika bekleyecek miyim birde yani normal muadilleri 10 saniyede açılıcak gerçekten sinir bozucu.. Son olarak sorum ne kadar boot süresiniz var ?

Tabii elbette ama hiçbir parçayı henüz satın almadığım için biraz rahatsız etti bu durum 60-70 bin liralık sistem toplayacağım 2 dakika bekleyecek miyim bir de yani normal muadilleri 10 saniyede açılacak gerçekten sinir bozucu. Son olarak sorum ne kadar boot süresiniz var?

Merhaba PC'yi aldınızmı acaba memnun musunuz nereden aldınız? Veya nereden almayı düşünüyorsunuz sisteminizin özelliklerini ve kaça aldığınızı yazar misiniz?

MSI B650 Carbon Wifi veya MSI Tomahawk B650 alabilirsiniz bende aynı özelliklerde bilgisayar topluyorum
Merhaba sisteminizi aldınızmı memnunmusunuz sistem parçalarını atarmisiniz ve kaça aldınız

Merhaba hocam işlemciden memnun musunuz ben de bütün parçaları topladım işlemci konusunda karar veremedim, 4080 ekran kartı var 7800x3d ile 7700x arasında kaldım.

Merhaba hocam işlemciden memnun musunuz ben de bütün parçaları topladım işlemci konusunda karar veremedim, 4080 ekran kartı var 7800x3d ile 7700x arasında kaldım.

3D işlemciler dışında Ryzen 7000 serisi ısınma sorunlu. Aklınızda bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı